Yan Oda dizisinin ekran yolculuğu başlıyor

Yan Oda dizisinin ekran yolculuğu başlıyor
Eski şaşaalı günlerini geride bırakan ünlü sunucu Sevgi Ersoy ile ünlü iş insanı Fikret Alabey ani bir şekilde evlenince herkes şok olur. Özellikle de aileleri...

Star TV’nin merakla beklenen dizisi Yan Oda’nın ekranlara çıkacağı tarih belli oldu. 6 Mart Çarşamba akşamı izleyicilerine merhaba diyecek olan dizinin başrollerinde Şevval Sam ile Caner Cindoruk yer alıyor. Orta yaşlarında ikinci evliliklerini yapacak olan bir çiftin hikayesinin anlatıldığı dizinin ekran macerası bakalım nasıl olacak?

Yan Oda dizisinin yayın tarihi belli oldu

Güçlü oyuncu kadrosu ile dikkatleri üstüne çeken Yan Oda dizisi ekrana çıkmak için gün sayıyor. Star TV’nin büyük umutlar bağladığı Yan Oda dizisinin ekranlara çıkacağı tarih belli oldu. Tanıtım filmleri ile ilgi odağı olan iddialı dizi  Mart Çarşamba günü saat 20.00’de izleyicileri ile birlikte olacak. Yapımcılığını Onur Güvenatam’ın yaptığı dizinin başrollerinde Şevval Sam (Sevgi Ersoy), Caner Cindoruk (Fikret Alabey), Derya Pınar Ak (Şelale) ve Onur Seyit Yaran (Taylan) yer alıyor. 

Senarist Mehmet Barış Günger

Yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Çağrı Vila Lostuvalı’nın yer aldığı dizinin senaryosunu Yalı Çapkını dizisinden tanıdığımız Mehmet Barış Günger kaleme alıyor. Oyuncu kadrosunda Nazan Kesal, Derya Karadaş, Melek Baykal, İrem Kübra Bakırdaş, Samet Kaan kuyucu, Nilsu Yılmaz, Nazlı Çetin, Mehmet Bilge Aslan, Nezaket Erden, Bülent Polat gibi önemli isimlerin bulunan dizi şimdiden merakla beklenmeye başlandı.

İkinci bahar yaşamak imkansız mı?

İkinci bahara adımlarını atmak isteyen bir çiftin maceralarının anlatıldığı Yan Oda dizisinin konusu şu şekilde; Ünlü bir progamda sunuculuk yaparken kariyerinde büyük bir düşüş yaşayan ünlü sunucu Sevgi Ersoy (Şevval Sam) zengin bir iş insanı olan Fikret Alabey (Caner Cindoruk) ile beklenmedik bir şekilde hayatını birleştirir. Daha önce her ikisinin de başından mutsuz bir evlilik geçen çiftin ani bir şekilde evlenmeleri onları tanıyan herkeste şok tesiri uyandırır. Artık ikinci baharlarını yaşamak isteyen çiftin bu hayallerinin gerçekleşmesi biraz zor gibi görünüyor. Çünkü evlilik sadece ikilinin değil ailelerinin de evlenmesi olduğu gerçeği ile karşı karşıya kalırlar. Çünkü iki ailenin birbirleri ile anlaşmaları çok zordur. Birbirleri ile taban tabana zıt bu iki ailenin beraber yaşamaya başlaması Fikret ve Sevgi çiftinin beklediğinden çok daha fazla sorunlara sebep olacaktır. İlk önce bu evliliğe karşı olan anneleri başta olmak üzere tüm aile bireylerinin hayatları değişecektir. En çokta birbirlerinin yan odalarında yaşamak mecburiyetinde kalan çocukları Şelale (Derya Pınar Ak) ve Taylan Onur Seyit Yaran) bu durumdan etkilenecektir.

01-03-2024
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler