Star TV'nin Yeni Dizisi Yan Oda'nın Afişi Yayınlandı

Star TV'nin Yeni Dizisi Yan Oda'nın Afişi Yayınlandı
Star TV'nin heyecanla beklenen yeni dizisi Yan Oda için hazırlıklar sürerken, dizinin afişi de sonunda yayınlandı.

Başrollerini Şevval Sam, Caner Cindoruk, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak ve Nazan Kesal'ın paylaştığı Yan Oda'nın afişi, iki farklı ailenin aynı çatı altında yaşayacağı hikayeye dair ipuçları veriyor. Güçlü oyuncu kadrosu ve etkileyici afişiyle Yan Oda, sosyal medyada büyük ilgi toplamış durumda.

Yönetmen ve Senarist Bilgileri

Yan Oda dizisinin yönetmenliğini Çağrı Vila Lostuvalı üstlenirken, senaryo Mehmet Barış Günger'e aittir. Dizinin yapımını OGM Pictures üstlenmektedir. Bu güçlü ekip, seyircilere etkileyici bir hikaye sunmayı hedefliyor.

Yan Oda'nın Konusu

Dizi, ünlü bir program sunucusu olan Sevgi Ersoy'un (Şevval Sam), ülkenin önde gelen iş insanlarından Fikret Alabey'le (Caner Cindoruk) ani bir şekilde evlenmesiyle başlıyor. Ancak, bu beklenmedik evlilik, iki ailenin bir araya gelmesiyle beraber büyük sorunlar yaratıyor. Birbirinden farklı olan bu iki ailenin aynı çatı altında yaşamaya başlaması, Sevgi ve Fikret'in hayatlarını derinden etkileyecek ve birçok zorluğun üstesinden gelmelerini gerektirecek.

Kadro ve Yayın Tarihi

Yan Oda dizisinin kadrosunda; Şevval Sam, Caner Cindoruk, Nazan Kesal, Onur Seyit Yaran, Derya Pınar Ak ve birçok başarılı oyuncu yer almaktadır. Dizi, yakında Star TV ekranlarında izleyicilerle buluşacak. Yapımın yönetmen koltuğunda Çağrı Vila Lostuvalı bulunmaktadır.

Şimdiden büyük merak uyandıran güçlü kadrosu ve etkileyici afişiyle dikkatleri üzerine çekmeyi başardı. Sevgi ve Fikret'in karmaşık hikayesini anlatan dizi, izleyicilere duygusal ve sürükleyici bir deneyim yaşatmayı vaat ediyor. Star TV ekranlarında yakında başlayacak olan Yan Oda'yı izlemek için geri sayım başladı.

Şevval Sam Kimdir?

İstanbul'un müzikle dolu sokaklarından biri olan Şevval Sam, 11 Kasım 1973 tarihinde dünyaya geldi. Ünlü şarkıcı Leman Sam ve müzisyen Selim Sam'ın kızı olarak sanat dünyasına adım atan Şevval Sam, müzikle iç içe büyüdü. İlk ve ortaokul eğitimini Hasan Ali Yücel İlköğretim Okulu'nda tamamlayan Sam, lise eğitimini ise İstanbul Zincirlikuyu İnşaat Teknik ve Yapı Meslek Lisesi'nde restorasyon bölümünde aldı.

Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Grafik Bölümü'nden mezun olan Şevval Sam, müzikle olan bağını hiç koparmadı. Kendisi gibi müzik dünyasına adım atan ünlü futbolcu Metin Tekin ile evlenen ve bu evlilikten bir oğlu olan Sam, sanatçı kimliğiyle çeşitli sinema filmlerinde ve dizilerinde rol aldı. Müziğe olan tutkusuyla dikkat çeken Şevval Sam, sahip olduğu güçlü sesi ve duygusal yorumuyla dinleyicilerin kalbinde taht kurdu.

 

27-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler