Ya Çok Seversen Ateş Arcalı Kimdir?

Ya Çok Seversen Ateş Arcalı Kimdir?
Ay Yapım tarafından hazırlanan ve ilk bölümü geçtiğimiz Perşembe akşamı ekranlara gelen Ya Çok seversen dizisinde Ateş Arcalı kimdir?

Ay Yapım tarafından yaz sezonu için hazırlanan ve Kanal D ekranlarında Perşembe akşamları seyirciyle buluşmaya başlayan yeni dizi Ya Çok seversen seyirciden tam not aldı. Aşk ve dram türünde ele alınan dizi yaz sezonunda Kanal D ekranlarının iddialı ve reyting beklediği yapımların başında yer alıyor. uzun süredir hazırlıkları süren Ya Çok Seversen dizisinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Başrolünde Kerem Bürsin ve Hafsanur Sancaktutan’ın yer aldığı dizide ayrıca pek çok başka ünlü isim de yer alıyor. Ali Bilgin’in yönetmen koltuğunda yer aldığı dizinin hikaye ve senaryosunu ise Kübra Sülün kaleme alıyor. Sezona oldukça iddialı başlayan dizinin eylül yayın döneminde de devam etmesi bekleniyor. Seyircinin çok sevdiği dizinin kadrosunda yer alan ve ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in canlandırdığı Ateş Arcalı karakteri ise merak edilen isimlerden oldu.

Ateş Arcalı Kimdir?

Ya Çok Seversen dizisi geçtiğimiz Perşembe akşamı Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladı. Ay yapım imzalı dizinin başrolünde yer alan Kerem Bürsin dizide Ateş Arcalı karakterine hayat veriyor. Dizide Ateş Arcalı, Arcalı ailesinin ikinci çocuğu olarak kodlanmış durumda. Annesi bir trafik kazasında öldükten sonra annesinin ölümünden dolayı suçladığı babası ile aynı evde kalmak istemeyen Ateş Arcalı yatılı olarak okumuş ve ardından yurtdışına çıkmıştır. Bir daha baba evine geri dönmeyen ve yurt dışında kendi ayakları üstünde durmaya çalışan Ateş Arcalı ailesinin gönderdiklerini kesinlikle kabul etmemiştir. Babasının ölümü üzerine evine geri dönmek zorunda kalan ve şirketin başına geçen Ateş Arcalı, başına buyruk yaşayan, bağlanmaya ve tüm kurallara karşı duran hercai bir karakterdir. Küçükken kaybettiği annesi onda derin bir travma yaratmıştır. Bu sebeple babasına ve ona bağlı olanlara karşı mesafelidir. Ateş Arcalı dahi denecek kadar zeki, çapkın, eğlenmeyi seven, yalana tahammülü olmayan ve ayrıca yardımsever biridir.

Ya Çok Seversen Oyuncuları Kim?

Ay Yapım tarafından hazırlanan ve Kanal D’nin Perşembe akşamları yayınladığı dizi olan Ya Çok Seversen kadrosunun zenginliği ile dikkatleri çekiyor. İlk bölümü 6 Temmuz Perşembe akşamı yayınlanan dizinin kadrosunda birbirinden ünlü oyuncular yer alıyor. Dizide yer alan isimler arasında

-          Kerem Bürsin

-          Hafsanur Sancaktutan ve

-          Hatice Aslan gibi isimler yer alıyor.

10-07-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar