Ben Bu Cihana Sığmazam’da Flaş Ayrılık

Ben Bu Cihana Sığmazam’da Flaş Ayrılık
Atv ekranlarının sevilen yapımlarından olan Ben Bu Cihana Sığmazam’da Gülendam karakterine hayat veren usta oyuncu Işıl Yücesoy diziye veda ediyor.

Sezon aşında Atv ekranlarında yayınlanmaya başlayan ve Salı akşamları ekrana gelen dram ve macera türündeki dizi Ben Bu Cihana Sığmazam aldığı reytinglerle sezonun başarılı yapımları arasında yer almayı başardı. Salı akşamlarının en çok izlenen yapımları arasına adını yazdırmayı başaran dizinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Güzel Adamlar Medya tarafından hazırlanan ve yönetmen koltuğunda Onur Tan’ın yer aldığı ve senaryosunu ise Onur Tan ve Alican Yaraş’ın birlikte kaleme aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam’ın başrolünde Cezayir Türk karakteri olarak başarılı oyuncu Oktay Kaynarca yer alıyor. Dizinin bir diğer usta ismi ise dizide Cezayir Türk’ün annesi karakterini canlandıran başarılı oyuncu Işıl Yücesoy. Son gelen haberlere göre ünlü ve usta oyuncu sahne çalışmalarına ağırlık vereceği için diziden ayrılmaya karar verdi.

Işıl Yücesoy veda ediyor

Atv ekranlarının ağır toplarından biri olan ve sezona bu sezonun başında başlayan reytingleri yüksek dizi Ben Bu Cihana Sığmazam ikinci sezon onayını almayı başardı. Salı akşamlarının en çok seyredilen dizilerinden olan Ben Bu Cihana Sığmazam’da birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Dizide Cezayir Türk’ün annesini oynayan ve Gülendam karakterine hayat veren usta tiyatrocu Işıl Yücesoy dizinin hikayesinden çıkıyor. Ünlü oyuncu yaptığı veda açıklamasında bunu doğrulayarak seyirciye veda etti. Işıl Yücesoy paylaşımında “Haziran ayından beri emek verdiğim ve yaşar hale getirmeye çalıştığım Gülendam ile veda zamanı geldi. Kendi isteğimle ayrılırken beni bu yolculukta sevgi ve saygısıyla yalnız bırakmayan başta oyuncu arkadaşlarıma ve tüm BBSC emekçilerine çok teşekkür ediyorum. Her bitiş yeni bir başlangıç, siz sevgili seyircilerimle yeni maceralarda göz göze, gönül gönüle olmak dileğimle, sevgiler…” ifadelerini kullandı.

Ben Bu Cihana Sığmazam oyuncu kadrosu

Güzel adamlar medya tarafından hazırlanan ve kadrosunda birbirinden ünlü isimlerin er aldığı Ben Bu Cihana Sığmazam Atv ekranlarında Salı akşamları yayınlanıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan isimler arasında, Oktay Kaynarca, Işıl Yücesoy, Eren Vurdem, Ebru Özkan, Pelin Akil, Erkan Can, Burak Çelik, Ali Seçkiner Alıcı, Ragıp Savaş, Erkan sever, Engin Benli, Kemal Başar ve Pelin Uluksar yer alıyor.

17-05-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar