Benden Ne Olur? Sinemadan Sonra İlk Kez Disney Plus’ta!

Benden Ne Olur? Sinemadan Sonra İlk Kez Disney Plus’ta!
Hazal Kaya ve Onur Tuna başrollerini paylaştığı ‘Benden Ne Olur?’ romantik komedi filmi, sinemadan sonra ilk kez Disney Plur’ta yayınlanacak. Peki, yayın tarihi ne zaman?

Fatih Aksoy ve Kerem Çatay’ın yapımcılığında ve sahipleri olduğu Medyapım ve Ay yapım tarafından beyazperde için hazırlanan Benden Ne Olur? Sinema filmini kaçıranlara müjdeli haber geldi. Yönetmen koltuğunda Murat Şenöy’un oturduğu, senaryosunu Aslı Kızmaz ve Müge Öztürk’ün kaleme alıyor. Aslı Kızmaz’ın hikayesini aktardığı, müziğini Tolga Çebi’nin, görüntü yönetmenini Olcay Oğuz’un üstlendiği, CJ Entertainment dağıtıcılığını yaptığı filmin başrollerini Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan’ın başrollerini paylaşıyor. 2021 yılı yapımlı Benden Ne Olur? Filmi ilk kez 14 Ocak 2022 tarihi ile beyazperdeye aktarılan film sinemaseverler ile buluşmuştu. Filmi ilk haftasonu 62.187 kişi izledi, toplamda 400 bini geçti. Hasılat olarak ilk hafta 1.698.932 TL’ye ulaşırken, daha sonra10.000.000 u geçti. Sinemada filmi izleyemeyenlere ise müjdeli haber Disney Plus’tan geldi. 14 Haziran 2022 tarihinde ülkemize giriş yapan ABD li dijital platform, Türkiye’ye hızlı girişin ardından bomba gibi yapımlarla ve starlarla anlaştı. İlk yerli dizi olan Engin Akyürek’li Kaçış dizisi ile giriş yaptı. Platform Marvel dizilerini, yerli dizi ve filmlerini ilk kez kanalında üyeleri ile paylaşacak. 14 Haziran tarihine kadar üyelerine özel erken indirim kampanyası yapan kanal, ilk günden 100 bin abone sayısına ulaştı. Büyük talep gören platform, iyi içerikler için bir yıldır hazırlık yapıyor. Bu içeriklerden biri de Benden Ne Olur? Filmini sinemadan sonra ilk kez Disney Plus’ta yayınlanacak. İşte Benden Ne Olur? Filmi ne zaman yayınlanacak? İşte detaylar…


Benden Ne Olur? Filmi Tanıtım Fragmanı

Benden Ne Olur? Sinema Filmi 29 Temmuz Cuma Günü Disney Plus’ta!

‘Benden Ne Olur?’ filmi Aslı T. Kızmaz’ın aynı adlı romanından uyarlanmıştır. sinemalardan sonra 29 Temmuz’da ilk defa ve sadece Disney Plus’ta yayınlanacak.

14 Haziran’da Türkiye’ye gelen dijital platform olan Disney Plus, yerli yabancı starlar ve yapımlarla anlaşmış, orijinal içerikler hazırlayarak iddialı bir giriş yapmış, birçok dizi ve filmi kanalında yayınlamak üzere anlaşmalar yapmıştır. Bu yapımlardan biri de 14 Ocak 2022 tarihinde sinemalarda yayınlanan Hazal Kaya, Onur Tuna ve Enis Arıkan’ın başrolünde yer aldığı Benden Ne Olur? Sinema filmi oldu. Sinemada yayınlanan film, sinemadan sonra ilk kez Disney Plus dijital platformunda yayınlanacak.

Benden Ne Olur?’un konusunda, henüz kendini olduramamış deli dolu bir kadın olan Sertap’ın, hayatını bir düzene sokmaya çalıştığı dönemde Soner’le tanışması sonrası gelişen olayları anlatıyor.

Benden Ne Olur?’da Sertap tüm çevresinin kendisinden beklediği ‘düzenli’ hayatı bir türlü olduramamış, sürekli fikri değişen istediği şeyler hakkında net olmayan, kalıplara uymayan, kimlik arayışında genç bir kadındır. Sertap, ablası Harika’nın Bir kaza sonucu evini yakınca evsiz ve parasız kalan Sertap‘’Senden hiçbir şey olmaz’’ sözleri ile büyük bir kırılma yaşar ve ‘’Benden ne olur herkese göstereceğim’’ diye kendisine söz verip, savrulan hayatında tutunmaya karar verir. Ünlü oyuncu Soner’le, kendine yeni bir hayat kurmaya çalıştığı sırada tanışması, Sertap’ın tüm planlarını alt üst edecektir.

Benden Ne Olur? Sinema filminin oyuncu ve karakterleri ise;

Hazal Kaya – (Sertap Bal)

Onur Tuna – (Soner Güler)

Enis Arıkan – (Enis Arıkan)

Nur Fettahoğlu – (Harika Bal)

Selin Şekerci – (Masal)

Cem Belevi – (Efe)

Tarık Papuçcuoğlu – (Haydar)

Elçin Afacan – (Gamze)

Ayşenur Yazıcı – (Güzin Bal)

Vahdet Çakar – (Ali Bal)





















10-07-2022
Yazar Hakkında
Belma Arslan

Belma Arslan

1985 yılında Adapazarı'nda doğdu. 2008 Yılında Sakarya Üniversitesi Turizm ve Seyahat İşletmeciliğinden, 2011 yılında da Anadolu Üniversi .. devamı.. mail
Yorumlar