Beni Bırakmanın Başrol Oyuncusu Diziden Ayrıldı!

Beni Bırakmanın Başrol Oyuncusu Diziden Ayrıldı!
Atv ekranlarında günlük olarak yayınlanan ve 3 sezondur ekrana gelen Beni Bırakma adlı yapımda kadın başrol oyuncusu Sude Doğar ayrıldı Eda Nur Gülbudak geldi!

Focus Film tarafından hazırlanan ve 3 sezondur Atv ekranlarında seyirciyle buluşan Beni Bırakma adlı günlük dizi yeni yayın dönemine hazırlanıyor. Nilgün Sağyaşar’ın yapımcılığını üstlendiği, Hülya Özyıldırım’ın yönetmen koltuğunda oturduğu Beni Bırakma yeni sezona hazırlanırken beklenmeyen bir ayrılıkla seyircisini şok etti. Dizide üç sezon boyunca yer alan kadın başrol oyuncusu Sude Doğar dizi çekimler için sete inmeye hazırlanırken diziden ayrıldı. Başarılı oyuncunun diziden neden ayrıldığı bilinmezken Focus Film tarafından diziden ayrılan oyuncunun yerine yeni oyuncuyla anlaşıldığı haberleri bir anda kulisleri hareketlendirdi. Dizide erkek başrol oyuncusu olan ve Tarık karakterine hayat veren Emrah Akduman’ın yeni sezonda dizideki partneri bundan sonra Sude Doğar yerine yeni isim olan Eda Nur Gülbudak oldu. Yeni sezon bölümlerinin eylül ayında başlaması beklenen Beni Bırakma’nın yakın bir zamanda sete inmesi ve çekimlere başlaması bekleniyor. İşte detaylar!

Sude Doğar Gitti Eda Nur Gülbudak Geldi!

Atv ekranlarında üç sezondur ekrana gelen ve kanalın günlük olarak yayınlanan ve seyircinin merakla takip ettiği Focus Film tarafından hazırlanan Beni Bırakma dizisi yeni yayın dönemine hazırlanıyor. Eylül ayında yeni bölümleriyle ekrana gelecek olan dizide kadın başrol oyuncusu olan ve üç sezondur dizide rol alan Sude Doğar’ın diziden ayrıldığı ve yerine yeni isim olarak Eda Nur Gülbudak’ın diziye dahil olduğu öğrenildi. Değişikliğin sebebinin ne olduğuna dair bir açıklama yapılmazken dizinin yakın zamanda sete inerek yeni bölüm çekimlerine başlayacağı öğrenildi. Diziden ayrılan Sude Doğar’ın yeni projesi hakkında bir bilgi öğrenilemezken ayrılığın sebebi de bilinmiyor.

Eda Nur Gülbudak Kimdir?

Atv ekranlarında üç sezondur yayınlanan günlük dizi Beni Bırakma’da Sude Doğar’ın yerine diziye başrol olarak dahil olan Eda Nur Gülbudak dahil oldu. Diziye dahil olan Eda Nur Gülbudak hakkında bilgi bulunmazken bu oyuncunun yanında daha pek çok oyuncunun diziye dahil olacağı öğrenildi. Hemen hemen baştan yeni cast yapılan dizinin yeni yayın döneminin eylül ayında başlaması ve sezonun ilk bölümüyle eylül ayında seyirci karşısına çıkması bekleniyor. Kanalın günlük olarak yayınlanan dizisinin bu kadar değişiklikten sonra nasıl bir performans sergileyeceği ise merakla beklenmeye başlandı.

09-08-2020
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar