Zahide Yetiş Show TV'ye veda etti ve bakın hangi kanala transfer oldu!

Zahide Yetiş Show TV'ye veda etti ve bakın hangi kanala transfer oldu!
Zahide Yetiş yeni bir kanal ile anlaşma sağladı. Böylece Show TV ekranlarına da veda etmiş oldu. Peki hangi kanala transfer oldu?

Ünlü sunucu Zahide Yetiş yeni bir kanal ile anlaşma sağladı. Yeni sezonda sürpriz bir yapımda izleyeceğimiz Zahide Yetiş, böylece Show TV ekranlarına da veda etmiş oldu. Uzun yıllardır Zahide ile Yetiş'le programının sunuculuğunu üstlenen Zahide Yetiş hangi kanala transfer oldu?

Zahide Yetiş Show TV'den ayrıldı ve Kanal D'ye transfer oldu

Bildiğiniz gibi kadın programı denilince akla ilk gelen isimlerden biri Zahide Yetiş oluyor. Özellikle kadınlar programı büyük bir ilgi ile takip ediyor. Ancak yeni sezonda Zahide Yetiş'i göremeyecekler. En azından Show TV ekranlarında. Deneyimli sunucu Zahide Yetiş bundan böyle Kanal D ekranlarında olacak. Hem de daha önce hiç yer almadığı bir yatın formatıyla. Kendisini Global Medya imzası taşıyan bir moda yarışmasının sunucusu olarak izleyeceğiz.

Moda yarışmaları her zaman en çok izlenen yarışmalardan olmuştur. İzleyici tarafından ilgi gören bu tür yarışmalar doğal olarak yapımcıların böyle yarışmaları ekrana getirmesine neden oluyor. Bu yarışmalardan yenisi Kanal D'den ekrana gelecek. Yarışmanın Doya Doya Moda ve Kuaförüm Sensin gibi benzer formattaki yarışmalarla rekabet etmesi bekleniyor. Böyle yarışmalarda format kadar yarışmanın sunucusu da büyük önem taşıyor. İzleyici sunucu ile bağ kuramazsa yarışmaların başarıya ulaşması pek de mümkün olmuyor. Henüz ismi belli olmayan bu yarışmanın sunucusu çoktan belli oldu. 10 yılı aşkın bir süredir sunuculuğu sürdüren deneyimli isim Zahide Yetiş yarışmada sunuculuk yapacak. Zahide Yetiş, yine gündüz kuşağında olmayı sürdürecek ancak Show TV'de değil Kanal D ekranlarında. 

2009 yılından bu yana sunucu olarak izlediğimiz Zahide Yetiş, ilk olarak Kanal D ekranlarından izleyicisine ulaşan Doktorum programının sunuculuğunu üstlendi. 2013 yılına dek programın sunuculuğunu üstlendi. Aradan geçen 7 yılın ardından yeniden Kanal D ekranlarına geri dönüş yaptı. Zahide Yetiş geçen bu zamanda ilk olarak 2014 yılında ATV'den ekrana gelen Zahide ile Yetiş Hayata programını sunmaya başladı. Programın sona ermesinin ardından 2015 yılında Zahide Yetiş'le programını sunmaya başladı. Bu program ise oldukça uzun soluklu oldu. 5 yıldır yarışmanın sunuculuğunu üstlenmeye devam ediyordu. Ancak yeni sezon ile birlikte Kanal D ekranlarındaki moda yarışmasının sunuculuğunu üstlenecek.

10-08-2020
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar