Benim Adım Melek 13. Bölüm izle

Benim Adım Melek 13. Bölüm izle
Benim Adım Melek 13. Bölüm izle; TRT 1'in başarılı dizisi Benim Adım Melek 18 Aralık Çarşamba yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin son bölüm tek parça izlemek için detaylar!

Benim Adım Melek 13. Bölüm izle; Üs Yapım tarafından TRT için hazırlanan, başrollerini Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın paylaştığı Benim Adım Melek dizisi 18 Aralık Çarşamba akşamı yeni bölümüyle ekrana geldi. Dizinin geçen hafta yayınlanan bölümünde; Etrafında olup bitene engel olamayan Seyitali’nin baba mirası dükkanını kiraya verme kararı herkesi şaşırtmıştı. Cumali ise oğlu Halil ve Melek’in tekrar bir araya gelmesini engellemek için elinden geleni yapmıştı. Şirhanlar ve Karadağlar arasındaki gerginliğin hat safhaya ulaştığı bölümde yaşananların ardından gözler dizinin yeni bölümünde. Benim Adım Melek’te bu hafta neler olacak? Benim Adım Melek son bölüm tek parça izlemek için detaylar haberimizde!

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜM TEK PARÇA İZLE

Benim Adım Melek 18 Aralık Çarşamba akşamı saat 20:00’da TRT 1 ekranında izleyiciyle buluştu. Dizinin yayınlanan son bölümü kaçıranlar veya tekrar izlemek isteyenler ‘Benim Adım Melek son bölüm izle’ araması yapıyorlar. Dizinin yayınlanan son bölümünü izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayın!

Benim Adım Melek Son Bölüm İzle

BENİM ADIM MELEK 13. BÖLÜM ÖZETİ

Şirhanlar ve Karadağlar aileleri arasındaki gerilim bu bölüm biraz daha artacak. Halil ve Melek yakınlaşmasından rahatsız olan aile büyükleri gerilimin dozunu tetikleyecek. Melek ve Halil’e iş veren Hafız, Cumali ve Seyitali’nin arasındaki buzları eritmeye çalışırken işittiği ağır laflar sonrasında kalbi daha fazla dayanmaz. Hafız’ın yardımına Halil koşar.

Diğer yanda yaşananlardan kendisini sorumlu tutan Melek evden ayrılmaya karar verir. Melek’in evden ayrılmasına kardeşi karşı çıkarken Seyitali’nin tepkisi bölümün en çok merak edilenleri arasında yer alıyor.

Kim ne derse desin evden ayrılma konusunda kararlı olan Melek kararından vazgeçecek mi?

Cumali’nin kendisinden habersiz kendisi için kız istediğini öğrenen Halil’in babasına tepkisi ne olacak? Onca yaşanan olumsuz gelişmenin ardından kalbi dayanamayan Hafız iyileşecek mi?

18-12-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar