Benim Adım Melek 31.Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 31.Bölüm İzle!
TRT1!in Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Benim Adım Melek'te gerilim artıyor.Meleğin hastalığı ilerliyor.Halil,Kenan'ın planlarını bozabilecek mi?

TRT1’in aile dizilerinden Benim Adım Melek 31. Bölümü bu akşam ekrana geliyor. Başrollerinde Nehir Erdoğan, Kutsi, Rabia Soytürk, Ulvi Kahyaoğlu’nu buluşturan Benim Adım Melek 31. Bölüm birçok ayrılığa sahne oluyor. Hiç beklenmedik gelişme ve ayrılıkların yaşandığı Benim Adım Melek 31. Yeni bölümde Gaziantep’in köklü iki ailesinde de görüş ayrılıkları kopuşa mı sebep oluyor? İzleyici merak ediyor, Benim Adım Melek 31. bölümde neler oluyor? Benim Adım Melek son bölümde neler yaşandı? Şimdi detaylar...

Benim Adım Melek 31. Bölüm İzle!

TRT1!in Çarşamba akşamlarına damga vuran dizisi Benim Adım Melek artan gerilim ve sıcak gelişmelerle bu sezona damga vuracak. Şirhanlar’ın şehit olan oğullarının mevlüt yemeğinde bir araya gelen Şirhanlar ve Karadağlar ailesi yine birbirine girmişti. Mevlüt yemeğine gelen Ömer, diplomasını eline alan Ömer'in askere gideceğini, yemin töreninden sonra gelip Defne'yi isteyeceğini söylemesi iki aile arasındaki gerilimi had safhaya çıkardı. Diğer yandan Kenan’ın her iki aileyle ilgili planları tıkır tıkır işlemektedir. Planı öğrenen Halil, Kenan’a açıkça meydan okurken Funda, Alpay'ın hala Melek'i dert etmesi üzerine Kenan ve Alpay’ı kahredecek planına başlar. Funda’nın bu planı başarıl olabilecek mi?

Karadağlar’da sünnet var!

Karadağlar konağında küçük Seyit Ali’nin sünnet hazırlığı vardır. Diğer yandan askere gitmek için vedalaşan Ömer’in dedesiyle vedalaşması izleyiciyi gözyaşlarına boğarken Defne’nin dedesine meydan okuması ortamı iyice gerer. Kanseri ilerleyen Melek, Halil sayesinde ayakta dururken Halil’in ona sahip çıkacağını söylemesi Melek’i çok memnun eder. Birbirlerini aşklarını ilan eden Halil ile Melek, her iki aileye rağmen aşklarını 20 yıl gecikmeli de olsa yaşayabilecek mi? Cumali'nin dükkanına gelen toptancıyı intikam planına alet eden Kenan, başarıya ulaşabilecek mi? Ol gerilimi ve tutkulu aşklarıyla ekran yolculuğuna devam eden Benim Adım Melek 31. yeni bölümleriyle saat 20.00'de TRT1'de. Keyifli seyirler.

Benim Adım Melek son bölümde neler yaşandı?

Şirhanlar ve Karadağlılar arasındaki husumet ve tutkulu aşk devam etmektedir. Mevlüt sırasında Ömer, askere gideceğini ve Defne’yi isteyeceğini söylemesi iki aile arasındaki gerilimi had safhaya çıkarır. Cumali kendini bağ evine kapatırken Melek rahatsızlanır ve hastaneye götürülür. Kanseri iyice ilerlemiştir. Ömer, günlerdir onunla görüşmeyi reddeden Defne'nin sonunda gönlünü almayı başarır ancak konağın gelini Kadriye'nin tutamadığı çenesi yine herkesi gerer. Halil sevenleri bir araya getirmek için bağ evinde piknik düzenler. Yemekte Mithat ve Seyran’ın geç kalan nişanları kutlanır. Defne ile Ömer, Halil ile Melek keyifli zaman geçirir. Oğlunun ölümünden iki aileyi sorumlu tutan Kenan, planlarına devam ederken dükkandan ayrılan Mithat, abisi Mahmut ile tartışır.

16-09-2020
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar