Benim Adım Melek 65. Bölüm izle

Benim Adım Melek 65. Bölüm izle
Benim Adım Melek 65. Bölüm izle. Benim Adım Melek yeni bölüm canlı izle. Benim Adım Melek full HD izlemek için tıklayınız.

Benım Adım Melek 65. bölüm izle. Benim Adım Melek full HD izle. Benim Adım Melek canlı izle. Benim Adım Melek sezon finali izle. Geçtiğimiz hafta 64. yeni bölümü ile yayınlanan Benim Adım Melek dizisinin 65. yeni bölümünü tek parça izlemek için yazımızı okuyabilirsiniz.

Benim Adım Melek 65. Bölüm izle

TRT 1 ekranlarının sevilen aile dizisi Benim Adım Melek yepyeni bölümleri ile yayınlanmaya devam ediyor. Birbirinden başarılı kadroya sahip olan Benim Adım Melek dizisinde bu hafta da heyecan dorukta olacak. Peki bu hafta Benim Adım Melek dizisinde neler olacak. Benim Adım Melek sezon finali ne zaman? Benim Adım Melek izle.

Başrollerinde Kutsi ve Nehir Erdoğan'ın yer aldığı Benim Adım Melek dizisi her Çarşamba günü Trt 1 ekranlarında seyircisi ile buluşmaya devam ediyor. Dram konulu dizinin senaryosunda Nilüfer Özçelik ve Berfu Ergenekon yer alırken yönetmen koltuğunda ise Cem Akyoldaş oturmaktadır. Muhteşem hikayesi ile seyircisinin gönlünde taht kuran Benim Adım Melek dizisi Gaziantep ve İstanbul illerimizde çekilmektedir. Sezon finaline girmeye hazırlanan  Benim Adım Melek dizisinde 65. yeni bölümde neler olacak? sorusunun yanıtını sizler için hazırladık.

Benim Adım Melek dizisi 65. yeni bölüü online olarak tek parça izlemek için aşağıdaki bağlantıya tıklayabilirsiniz.

Benim Adım Melek dizisinde 65. bölümde neler olacak?
Kenan'ın Vildan'a olan aşkı herkes tarafından öğrenilir. Vildan'ın da gizli bir iş çevirdiği düşünülür ancak Vildan herşeyden habersizdir. Vildan'ın çocukları Zümrüt ve Ömer annelerine inanmaz ve bu mektubu öğrenen Ömer, Kenan'ın evine gider. Kenan'a zarar vermesinden korkan Halil ise Ömer'in peşinden gider. Peki Halil, Ömer'e yetişebilecek mi? Öte yandan özgürlüğe kavuşmayı bekleyen Alpay ise Kenan'a güvenerek yurtdışıma kaçma planı yapar. Ancak Alpay ölümü beklemektedir. Benim Adım Melek yayınlanan yeni bölüm fragmanında Melek ve çocuklarının birinin ölümü haberini aldıklarını görüyoruz. Peki Alpay öldü mü? Tüm gelişmeleri bu akşam yayınlanacak olan yeni bölümde öğreneceğiz.

TRT 1 kanalının sevilen dizisi Benim Adım Melek 65. yeni bölümü ile 20.00'da sizlerle!

12-05-2021
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar