Benim Adım Melek 40. Bölüm İzle!

Benim Adım Melek 40. Bölüm İzle!
Benim Adım Melek 40. Bölüm İzle; 18 Kasım Çarşamba akşamı 40. Bölümüyle ekrana gelen Benim Adım Melek dizisinin 40. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Adım Melek40. Bölüm İzle; Başrollerinde Kutsi, Nehir Erdoğan, Mehmet Çevik, Mustafa Mert Koç, Rabia Soytürk, Muharrem Türkseven gibi oyuncuların rol aldığı Benim Adım Melek Dizisi bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor. İkinci sezonunda olan ve TRT 1 seyircisinin beğenerek izlediği ve Çarşamba akşamları için iyi bir alternatif oluşturan dizi Gaziantep’te çekiliyor. Töre, aşk ve intikam üçgeninde ele alınan dizi her bölüm heyecanlı ve çarpıcı hikayesiyle seyirciyle buluşuyor. Dizinin bu akşam yayınlanacak yeni bölümünde de seyirciyi yine heyecanlı ve gerilimli bir bölüm bekliyor.

BENİM ADIM MELEK SON BÖLÜMDE NELER OLDU?

TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşan Benim Adım Melek dizisinin yayınlanan son bölümünde Şirhanlar Defne’yi istemişlerdir. İsteme merasiminde herkes mutlu anlar yaşamaktadır. Bu arada Kenan Vildan’ı çocukluğunun geçtiği yere götürmüştür. Vildan ve Kenan arasında neler yaşanacaktır. Bu arada Ömer’in gitme zamanı gelmiştir ve gitmeden önce de Defne’ye bir sürpriz yapmak ister. Öbür taraftan Küçük seyit Ali hastalanmıştır ve annesini yanında görmek ister. Bütün bunların yaşandığı son bölümün cevapları bu akşam yayınlanacak 40. Bölümde yanıt bulacak.

Benim Adım Melek 40. Bölümde Seyirciyi Neler Bekliyor?

Seyit Ali hastalanmıştır ve annesini yanında görmek istemiştir. Onun yanına gelen Melek oğluna sarılamamanın derin acısını yaşarken Küçük Seyit Ali ona destek olur. Bu arada Halil ve Mirza dolandırılmışlardır ve kendilerini dolandıran kişinin peşine düşerler. Kenan’la konuşan dolandırıcının foyası ortaya çıkacak mıdır? Ya da Kenan ve Mirza dolandırıcıyı yakalayıp polise teslim edebilecekler midir? Öbür taraftan Alpay, Kerem ve Aslı’nın arkadaşlığını öğrenmiş ve bu durum karşısında küplere binmiştir. Alpay Aslı’ya Kerem’le görüşmeyi kesin bir dille yasaklarken Aslı bu durum karşısında ne yapacaktır? Bu arada Ömer sahra hastanesinde göreve başlamıştır. Ancak sahra hastanesinde yaşananlar Ömer için şaşırtıcı sürprizlere gebedir. Mahmut Mithat’ın borcunu ödemek için Kadriye’den para ister ve bu durumu Seyit Ali duyar. Oğlunun Kadriye’den para almak için senet imzaladığını öğrenen Seyit Ali’nin bu durum karşısında tepkisi ne olacaktır? Bütün bunların ve daha fazlasının yaşanacağı Benim Adım Melek Dizisinin 40. Yeni bölümü bu akşam saat 20.00’da TRT 1’de ekranlara geliyor.

18-11-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar