Benim Adım Melek Dizisi’nden İlk Kareler!

Benim Adım Melek Dizisi’nden İlk Kareler!
Eylül yayın döneminde TRT 1 ekranlarında yayınlanacak olan Benim Adım Melek dizisi sete indi. Motor diyen diziden ilk kareler gelmeye başladı. İşte ayrıntılar!

Geçtiğimiz sezona damga vuran dizilerle gündemde bir anda kendine yer bulan ve uzun yıllardır özel kanalları reyting yönünden uzak ara geriden takip eden TRT bu sezona da damga vuracak dizilerle yeni sezona hazırlanıyor. Özellikle Diriliş Ertuğrul, Payitaht Abdülhamit, Halka gibi dizilerle adından sıkça söz ettiren kanal yeni yayın döneminde de yeni dizileriyle seyirciyi TRT ekranlarına bağlayacak gibi görünüyor. Şampiyon, Benim Adım Melek gibi yeni dizilerle iddialı bir süreç yaşayan kanal büyük umut bağladığı Diriliş Ertuğrul’un devam dizisi Diriliş Osman’ı son anda Atv’ye kaptırmıştı. Buna rağmen yeni dönemde iddiasını hala koruyan kanalın Üs yapım imzalı Benim Adım Melek adlı dizisi sete indi ve motor dedi. Canlıtv takipçileri için dizinin çekiminden sosyal medyaya düşen ilk kareleri paylaştık.

Benim Adım Melek Sete İndi!

Üs yapım imzalı Benim Adım Melek dizisi Eylül ayında TRT 1 ekranlarında seyirciyle buluşmak için sete indi. Yönetmenliğini Cem Akyoldaş’ın üstlendiği dizinin senaryosunu Berfu Ergenekon ve Nilüfer Aydın kaleme alıyor. İddialı bir oyuncu castına sahip dizinin başrollerini Nehir Erdoğan, Kutsi, Uğur Yücel, Kaan Çakır, Şerif Sezer, Ulvi Kahyaoğlu ve Rabia Soytürk gibi usta oyuncular paylaşıyor. Daha önce yine TRT için Elimi Bırakma adlı diziyi hazırlayan Üs Yapım bu dizi için tarihi ve doğal mekanlarıyla ünlü, bir Açıkhava müzesini andıran Gaziantep’te set kurdu. Ana çekim mekanının Gaziantep olacağı dizinin çekimlerinden ilk kareler de gelmeye başladı.

Benim Adım Melek Kim Kimdir?

TRT 1 için Üs yapım tarafından hazırlanan Benim Adım Melek çekimlere başladı. Gaziantep’te doğup büyümüş hatta orada aşık olup evlenmiş üç çocuk annesi Melek’in acılarla dolu hayat hikayesinin anlatılacağı dizide hangi oyuncunun hangi karakteri canlandıracağını araştırdık.

Nehir Erdoğan: 1980 doğumlu başarılı oyuncu Benim adım Melek’te Melek karakterine hayat verecektir.

Kutsi: En son Fox Tv’de Kalbimdeki Deniz adlı dizide oynayan başarılı oyuncu Benim Adım Melek Dizisinde Halil karakterini canlandıracak.

Uğur Yücel: 1957 yılında doğan usta oyuncu Uğur Yücel Benim Adım Melek Dizisinde hangi karakteri oynayacağı bilinmemektedir.

Kaan çakır: 1977 yılında doğan genç oyuncu dizide Alpay karakterini canlandıracaktır.

Şerif Sezer: 1943 doğumlu usta oyuncu Benim Adım Melek Dizisinde Melek’in halası rolüyle karşımıza çıkacaktır.

Rabia Soytürk: 1996 doğumlu genç oyuncu Benim Adım Melek Dizisinde Melek’in kızını oynayacaktır.

Ulvi Kahyaoğlu: Dizide Melek’in oğlunu canlandıracaktır.

31-07-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar