Benim Hayatım 4. Bölüm İzle

Benim Hayatım 4. Bölüm İzle
Benim Hayatım 4. Bölüm İzle; 21 Kasım Pazar akşamı 4. yeni bölümüyle ekrana gelen Benim Hayatım’ın yayınlanan 4. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Hayatım 4. Bölüm İzle; Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak ve Öykü Çelik’in rol aldığı Benim Hayatım bu akşam 4. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Yayına başlayalı henüz 3 bölüm olan ve Pazar günlerinin alternatif dizileri arasında yer alan Benim Hayatım kendine yeni bir hayat kurmak için İstanbul’a gelen ve ayakta kalmak için bir mücadele içine giren genç bir kızın hikayesini konu alıyor. Henüz yayınlanalı 3 bölüm olan ancak reytinglerde çokta iyi bir konumda olan Benim Hayatım BVB yapım tarafından hazırlanıyor. Star Tv ekranlarında yayınlanan ve özelikle genç kitleye hitap eden dizinin bu akşam yayınlanacak 4. Yeni bölümü Star Tv ekranlarında saat 20.00’da ekrana geliyor.

Benim Hayatım Son Bölümde Neler Yaşandı?

BVB Yapım tarafından hazırlanan ve Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşan Benim Hayatım son yayınlanan bölümde Pazar gününü değerlendirmek isteyen seyirciyi ekrana bağlamaya devam ediyor. Dizinin yayınlanan son bölümünde Yılmaz’ı vuran Ökkeş’in infazı yanarsa en az on yıl hapis yatacaktır. Hayat ise babasını kurtarabilmek için Yılmaz’a görüşür ve onunla bir anlaşma yapmaya alışır. Bu arada Yılmaz canını kurtaran Hayat’a ölünce tüm mal varlığını bağışlamaya karar vermiştir.

Benim Hayatım 4. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarında yeni başlayan Benim Hayatım adlı dizinin bu akşam ekrana gelecek 4. bölümünde olaylar bir anda hızlanmaya başlamıştır. Hayat babasını kurtarmak için Yılmaz’la görüşmüş ve onun babasını şikayet etmesinin önüne geçmiştir. Ancak Hayat’ın babası Hayat’ı zor durumda bırakmaya devam edecektir. Hayat ise hem kendi hayatını kurabilmek için hem de babasını koruyup ona sahip çıkabilmek için elinden geleni yapmaktadır. Ancak bu sırada Hayat ve babası yaşadıkları yerden atılmakla karşı karşıya kalır. Ali ise her şeye rağmen Hayat’ın yanında olmaya ve onun yardımına koşmaya devam etmektedir. Büyük bir mücadelenin içinde ye alan Hayat’ın ve yakınlarının hikayesini anlatan Benim Hayatım bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında 4. Bölümüyle ekrana geliyor.

21-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar