Benim Hayatım 6. Bölüm İzle

Benim Hayatım 6. Bölüm İzle
Benim Hayatım 6. Bölüm İzle; 9 Aralık Perşembe akşamı 6. Yeni bölümüyle ekrana gelen Benim Hayatım dizisinin yayınlanan 6. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Hayatım 6. Bölüm İzle; Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan ve Öykü Çelik’in yer aldığı Benim Hayatım bu akşam saat 20.00’da Star Tv ekranlarında 6. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. Sezona yeni başlayan ve ilk yayın günü olan Pazar akşamından perşembe akşamına alınan dizinin yeni gününde de reytingleri pek iyi gitmiyor. Bu sebeple kanal tarafından erken final kararı alınan dizinin bu akşam yayınlanacak bölümünde yine entrika ve gerilim had safhada yaşanacak. BVB Yapım tarafından hazırlanan dizide genç bir kız ailesiyle birlikte memleketinden İstanbul’a gelmiştir. Ailesine bakmak için çalışan Hayat bunun için elinden geleni yapmaktadır. Star Tv ekranlarında yayınlanan Benim Hayatım bu akşam saat 20.00’da 6. Yeni bölümüyle ekranda.

Benim Hayatım Son Bölümde Neler Yaşandı?

BVB Yapım tarafından hazırlanan ve sezon ortasında ekrana gelmeye başlayan Benim Hayatım beklenen ilgiyi göremeyince kanal tarafından erken final kararı alındı. Dizinin son yayınlanan bölümünde Handan hisselerini Yasemin ve Hayat’a devretmiştir. Hayat artık çalıştığı şirketin ortaklarındandır ve dev bir mirasında sahibi olmuştur. Aynı zamanda Ali’den evlenme teklifi alan Hayat, adeta havalara uçmaktadır. Ancak Hayat, büyük bir hayal kırıklığı yaşamaktadır çünkü Pınar’ın Ali’den hamile olduğu ortaya çıkar.

Benim Hayatım 6. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarında yayınlanmaya başlayan sezonun yeni dizilerinden Benim Hayatım ekrana gelmeye başladığından beri özellikle kadın ve genç izleyicinin dikkatini çekti. Dizinin hikayesinde ana karakter olan Hayat, ayakta kalabilmek için çalışmaktadır. Bu sırada ailesiyle de ilgilenen Hayat Ali’den evlenme teklifi almıştır. Bunun sevincini yaşayan Hayat için büyük bir sürpriz adım adım gelmektedir. Pınar’ın Ali’den hamile olduğu anlaşılınca Hayat’ın bütün hayalleri de biter. Öbür taraftan Hayat şirkette elinden geleni yaparken ne yazık ki bütün gözler üzerindedir. Hayat her şeye rağmen elinden geleni yaparken Ali bu sırada Hayat’tan özür dilemek ve yeniden onunla olmak için çalışır ama ne yazık ki Hayat artık onu görmek istememektedir. Hayat’la tartışan Ali’ye bu sırada çarpan araba her şeyi değiştirecektir. Benim Hayatım bu akşam 6. Yeni bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

09-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar