Benim Hayatım 5. Bölüm İzle

Benim Hayatım 5. Bölüm İzle
Benim Hayatım 5. Bölüm İzle; 2 Aralık Perşembe akşamı 5. Bölümüyle ekrana gelen Benim Hayatım dizisinin yayınlanan 5. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Hayatım 5. Bölüm İzle; Başrollerinde Nilsu Berfin Aktaş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak Ceylan ve Öykü Çelik’in rol aldığı Benim Hayatım bu akşam saat 20.00’da 5. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Bu sezon ortasında başlayan ve kanalın iddialı yapımlarından biri olarak ekrana gelen ve Pazar akşamları yayınlanan dizi ne yazık ki kötü reytingler sebebiyle Perşembe akşamına alındı. Ancak yapım perşembe akşamları da bekleneni veremeyince hakkında erken final kararı alındı ve aralık ayı içinde final yapmasına karar verildi. Genç bir kızın ailesiyle birlikte yeni bir başlangıç yapmak için İstanbul’a gelmesini ve burada ayakta kalmak için verdiği mücadeleyi anlatan dizinin bu akşam ekrana gelecek 5. Yeni bölümü saat 20.00’da Star Tv ekranlarında.

Benim Hayatım Son Bölümde Neler Yaşandı?

Star Tv ekranlarında yayınlanan ve BVB Yapım tarafından hazırlanan Benim Hayatım bu sezon ortasında başlayan dizilerden biri olarak seyirciyle buluştu. İlk önce Pazar akşamları yayınlanan dizi geçen haftayla birlikte perşembe akşamları yayınlanmaya başladı. Yayınlanan son bölümde Hayat tüm yaşananlara rağmen ailesiyle birlikte olabilmek için çalışmaktadır. Özellikle babasının infazının yanmaması için düşman bildiği biriyle dahi ortaklık yapmaya ve ailesini ayakta tutmaya kararlıdır.

Benim Hayatım 5. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarında Perşembe akşamları yayınlanan ve hakkında erken final kararı verilen yeni dizi Benim Hayatım BVB Yapım tarafından hazırlanıyor. Birbirinden ünlü isimlerin yer aldığı dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümü seyirciye yine heyecanı ve gerilimi yüksek bir bölüm sunuyor. Dizinin bu akşam ekrana gelecek bölümünde Handan şirketteki hisselerini Yasemin ve Hayat’a devretme kararı almış ve bunu da gerçekleştirmişti. Hayat, artık şirketin ortağıdır ve aynı zamanda dev bir mirasın da sahibidir. Bütün bunların yanı sıra Ali’den evlenme teklifi de alan Hayat için her şey yolundadır ve Hayat büyük bir sevinç yaşamaktadır. Ancak ne yazık ki Hayat’ın bu mutluluğu kısa sürecek ve sevinci yarım kalacaktır. Çünkü hiç beklenmeyen olmuş ve Pınar’ın Ali’den hamile olduğu anlaşılmıştır. Bu Hayat için tam anlamıyla bir yıkımdır. Benim Hayatım bu akşam yayınlanacak 5. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında.

02-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar