Benim Hayatım 3. Bölüm İzle

Benim Hayatım 3. Bölüm İzle
Benim Hayatım 3. Bölüm İzle; 14 Kasım Pazar akşamı 3. Bölümüyle ekrana gelen Benim Hayatım adlı dizinin yayınlanan 3. Bölümünü tek parça ful izlemek için detaylar haberimizde!

Benim Hayatım 3. Bölüm İzle; Başrollerinde Nilsu Berfin Ateş, Genco Özak, Savaş Özdemir, Uğur Çavuşoğlu, Nilüfer Açıkalın, Ali Burak, Aleyna Solaker ve Öykü Çelik’in rol aldığı Benim Hayatım bu akşam saat 20.00’da 3. Bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor. Henüz yeni başlayan dizilerden olan Benim Hayatım yayınlandığı ilk iki bölümde her ne kadar istenilen ve beklenilen reytinge ulaşamasa da yine de özellikle genç kitle tarafından takip ediliyor. Kanalın umut bağladı yapımlardan olan Benim Hayatım, hayatın tüm zorlularına rağmen ayakta kalmaya ve ailesiyle birlikte İstanbul’a taşınan genç bir kızın hayatını anlatmaktadır. Her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışan bu genç kız ne yazık ki bir süre sonra işlerin sarpa sarmasıyla iyice zor duruma düşecek ancak asla pes etmeyecektir. Benim Hayatım bu akşam 3. Bölümüyle saat 20.00’da Star Tv ekranlarında yayınlanıyor.

Benim Hayatım Son Bölümde Neler Yaşandı?

BVB Yapım tarafından Star Tv için hazırlanan ve bu akşam 3. yeni bölümüyle ekrana gelen Benim Hayatım Star Tv ekranlarında özellikle genç kitlenin severek seyrettiği dizilerden biri oldu. Pazar günü gibi güçlü bir günde ayakta kalmaya çalışan dizinin yayınlanan son bölümünde Hayat, Yılmaz’ın evlenme teklifini kabul etmiştir. Ancak buna rağmen Yılmaz’ın eşinden boşanacağına inanmamaktadır. Hayat, Ali’yi sevse de Yılmaz’ın şakası yoktur ve bu durum Hayat’ı zorlamaktadır. Bu arada bir yemekte bir araya gelen Hayat’ın babası Ökkeş ve Yılmaz’ın gerilimi herkesi derinden etkileyecek olaylara gebe olacaktır.

Benim Hayatım 3. Bölümde Neler Yaşanacak?

Star Tv ekranlarında BVB Yapım tarafından hazırlanan ve ekrana henüz gelmeye başlayan Benim Hayatım bu akşam 3. Yeni bölümüyle ekrana geliyor. İlk iki bölümü Hayat’ın oldukça zor zamanlar geçirmesine sahne olan ve istememesine rağmen Yılmaz’ın evlenme teklifini kabul etmiştir. Hayat her şeye rağmen ayakta kalmaya çalışmaktadır. Ancak her şey Yılmaz’ın Ökkeş’i vurmasıyla değişecektir. Ökkeş’in infazının yanması halinde Ökkeş 10 yıl hapis yatacaktır. Bunun üzerine Hayat babasını kurtarmak için Yılmaz’la görüşür. Yılmaz, canını kurtaran Hayat’a öldüğü takdirde bütün malını bağışlayacaktır. Bunu öğrenen Şaheste ise Hayat’tan kurtulmak için Hakkı’yı yeniden devreye sokar. Handan’ın isteğiyle Ökkeş ve ailesi yurt dışına kaçmaya karar verir. Ancak işini garantiye almak isteyen Yılmaz, Yadigar’a gereken talimatları verir. Benim Hayatım bu akşam saat 20.00’da 3. Yeni bölümüyle Star Tv ekranlarında seyirciyle buluşuyor.

14-11-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar