Benim Tatlı Yalanım Hande (Gonca Sarıyıldız) kimdir?

Benim Tatlı Yalanım Hande (Gonca Sarıyıldız) kimdir?
Star Tv'nin yaz sezonu dizisi Benim Tatlı Yalanım yayın hayatına başladı. İlk bölümüyle dikkat çeken dizide Hande karakterini canlandıran Gonca Sarıyıldız çok merak ediliyor.

Star Tv’nin yaz sezonu dizisi Benim Tatlı Yalanım yayın hayatına başladı. İlk bölümü yayınlanan dizi romantik komedi olarak yaz sezonunda söz sahibi olacak gibi duruyor. Benim Tatlı Yalanım Hande kimdir? Benim Tatlı Yalanım’da Gonca Sarıyıldız Hande karakterini canlandırıyor. Güzel oyuncunun ilk bölümle birlikte gösterdiği performans büyük takdir topladı. Sizler için Benim Tatlı Yalanım Hande kimdir? Honca Sarıyıldız kimdir? Daha önce görev aldığı diziler? Gibi daha birçok sorunun cevaplarını derledik.

Benim Tatlı Yalanım Hande kimdir?

Star Tv’nin Benim Tatlı Yalanım dizisi 1 erkek 3 kadın üzerine kurulu bir hikâyeye sahip. Hande bu hikayede paylaşılamayan erkek olan Nejat’ı gizliden gizliye seviyor. Hatta Hande platonik bir âşıktır. Rakipleri olarak da Suna ve hikâye açılıma ihtiyaç duyurduğunda senaryoya eklenecek olan eski eş Aylin vardır. Hande, oldukça havalı ve güzel bir kadındır. Girdiği ortamlarda hemcinslerine oranla dikkat çekmeyi başarabilecek kadar alımlıdır.

Hande’nin hikayede iş ortaklığı vardır. Kayra Gözlük’ün Nejat ve Serkan ile birlikte ortaklarındandır. Hande, iş yerinde ve özel hayatında ön yargılı olup insanları ilk görünüşüyle yargılayamaya bayılır. Nejat ile iş ortaklığından ziyade çok yakın bir arkadaş olsa da onun kalbi daha fazlasını istemektedir.

Ancak Nejat kızı Kayra’dan başkasını hayatına sokmak istememektedir. Buna rağmen Hande sinsi bir şekilde Nejat’ın yaşamına dahil olma gayretindedir. Bunun için de Kayra’ya kendini sevdirmeye çalışmaktadır. Suna, Kayra ve zaman zaman da Aylin sorununa rağmen Hande bir gün mutlaka Nejat’a sahip olacağını düşünmektedir.

Benim Tatlı Yalanım Gonca Sarıyıldız kimdir?

Gonca Sarıyıldız 1986 yılı Ankara doğumludur. Sanatçı çocukluğundan beri oyuncu olmayı istemiştir. Yeditepe Üniversitesinde oyunculuk eğitimi alan Gonca Sarılyıldız Müjdat Gezen Tiyatro okulunda da eğitim almış ve burada ilk defa sahneye çıkmıştır.

Sanatçı, doğal ve sade güzelliği ile yapımcıların dikkatini çekmeyi başarmıştır. Diğer Yarım, Seviyor Sevmiyor gibi dizilerde görev alan sanatçı Muhteşem Yüzyıl dizisinde canlandırdığı Fatma Hatun karakteriyle oyunculuğunu göstermeyi başarmıştır. Diğer Yarım da ikiz karakterler Esma ve Zeynep karakterlerini canlandırdı. Daha sonra yine ATV dizisi Bedel’de görev aldı.

14-06-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar
Etiketler