Canevim dizisi neden final yapıyor?

Canevim dizisi neden final yapıyor?
Yaz sezonuna iddialı başlayan Canevim dizisi neden final yapıyor? Canevim reyting kurbanı mı? Canevim ne zaman final yapacak?

Atv’nin sezona iddialı başlayan dizilerinden ola Canevim final yapıyor. İddialı olarak yayın hayatına başlayan diziden seven izleyicilerine kötü haber geldi. Peki iddialı oyuncu kadrosu ile Canevim dizisi neden final yapıyor? Canevim dizisi ne zaman final yapacak? İşte canli tv izleyicileri için ATV’nin Canevim dizisi ile ilgili ayrıntılar…

Büyük umutlarla ekranlara gelen ATV Canevim dizisi neden final yapıyor?

Mayıs ayında başlayan bir dizi Canevim ve reyting rekorları kırması beklense de bunu gerçekleştiremediği görülüyor. Canevim’in oyuncu kadrosu da oldukça iyiydi. Aras Aydın, Özgür Çevik, Biran Damla Yılmaz, Simge Selçuk, Ezgi Şenler, Zuhal Gencer Erkaya, Bedia Üner, Rıza Akın Canevim ve Münir Apaydın ve Ömrüm Nur Çamçakallı gibi tecrübeli isimler Canevim dizisinde rol alıyorlardı. 

İzleyici daha hareketli ve heyecanlı bir dizi beklerken Canevim oldukça hareketsiz ve heyecanı olmayan bir hikâyeye sahipti. Bir iki hafta kuruluş hikâyesinin gücüyle seyirci toplasa da sonra seyirci yavaş yavaş dağıldı ve reytingler de düştü.

Canevim mi? Kimse Bilmez mi?

Canevim’in final kararı sadece reyting değildi. Atv’de yayınlanacak dizilere bakarsak ATV yönetimi ya Canevim ya da Kimse Bilmez dizisini tercih etmesi gerekiyordu. Diriliş Osman’ın Pazartesi günleri yayınlanacağını düşünürsek Salı günler Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz var. Çarşamba günü de Sen Anlat Karadeniz, Perşembeleri Bir Zamanlar Çukurovai Cumaları Hercai var. Hafta sonu cumartesi günü Kim Milyoner Olmak İster var. Kalıyor sadece Pazar günü. ATV Pazar günü için ise haliyle reytingi yüksek bir dizi olan Kimse Bilmez’i tercih etti. Evet, sadece reyting değil başarılı diziler arasında Canevim feda ediliyor.

Canevim reytingleri nasıldı?

Canevim dizisi reyting olarak da pek başarılı sayılmazdı. 13. Bölümle birlikte de sona eriyor. 2019 yaz sezonu dizileri olarak Star Tv’nin Benim Tatlı Yalanım, FOX TV’nin Her Yerde Sen ve Kanal D dizisi Afili Aşk reyting olarak Canevim’den çok yüksek durumdalar. Canevim son bölümde aldığı 2,48 reytingle en düşük dizi reytingine sahip oldu. Dizi share olarak da 8,52share aldı. Bu reytingle de dizinin ATV ekranlarında kalması mümkün değildi.

16-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar