Star TV bir diziyi daha yayından kaldırıyor!

Star TV bir diziyi daha yayından kaldırıyor!
Diziler için tehlike çanları çalıyor. geçen sezon sevilerek izlenen Star Tv dizisi için final kararı aldı. Peki Star Tv'de hangi dizi final yapıyor?

Daha henüz sezonun başı olmasına rağmen dizilerden final kararları gelmeye başladı bile. Bilhassa geçen sezonu kıl payı kapatan diziler için tehlike çanları çalıyor. STAR TV de ilk bölümleriyle hayli beğenilen dizisi Kuzgun için final kararı aldı. Kuzgun ne zaman final yapacak? Kuzgun final bölümü ne zaman yayınlanacak? İşte ayrıntılar…

Kuzgun kaçıncı bölümde final yapacak?

Bazı diziler için ne yaparsanız yapın o hazin sondan kurtaramazsınız. Diziyi finalden kurtarmak için iyi oyuncular da getirebilirsiniz ama sonuç değişmez. Başrollerinde Barış Arduç, Burcu Biricik gibi önemli isimlerin yer aldığı Kuzgun bu sezon Onur Saylak gibi bir profesyoneli de kadrosuna kattı ama sonuç değişmedi.

Evet, Kuzgun’dan kimsenin duymak istemediği kötü haber geldi. Yeni sezona istediği reytinglerle başlayamayan dizi ne yazık ki sezonu tamamlayamayacak. Ay Yapım’ın yapımcılığında ekranlara gelen dizi erken final yapacak. İlk sezonunda da tam beklenen reytingleri alamasa da orta halli ilerleyen Kuzgun Onur Saylak’ın katılımıyla reytinglerde zirveyi bekliyordu. Ama beklenen olmadı. Dizi daha düşük reytinglerle sezona başladı.

Sosyal medya yönüyle de oldukça güçlü olan dizi iş reytinge gelince başarılı olamadı. O kadar ki böyle büyük prodüksiyonlara asla yakışmayacak derecede dizi ilk iki bölümüyle ilk 20 arasına zor girdi. Son hafta rakipleri olan Kanal D dizisi Afili Aşk 6,47 reyting, Sen Anlat Karadeniz 5,61 reyting, TRT 1’in yeni dizisi Benim Adım Melek 3,7 reyting alırken Kuzgun sadece 2,17 reyting alabilirdi. Bu da bir dizi için tepe aşağı itmek demek.

Star Tv de bu reytingler sonunda keskin bir karar alarak diziyi bitirme kararı aldı. Bunun için de Ay Yapım ile masaya oturulduğu ve Kuzgun’un 24. Bölümde final yapmasına karar verildiği söyleniyor. Hem Star TV’den hem de Ay Yapım’dan final ile ilgili herhangi bir açıklama yapılmış değil. Star ekranlarında Kuzgun 19. Bölümle Çarşamba günü ekranlara gelecektir. Ama bu reytingle işi zor. Yakında her iki mecradan da final açıklama gelmesi bekleniyor.

Engin Altan Düzyatan’ın yeni dizisi Kurşun’un da FOX TV ekranlarında Çarşamba günleri yayınlanacağını düşünürsek aynı seyirci kitlesine hitap eden Kuzgun’un hiç şansı kalmıyor.

29-09-2019
Yazar Hakkında
Aslıhan Karakoç

Aslıhan Karakoç

Lise eğitiminde tek başına dergi çıkaracak kadar yayıncılık sevdasıyla yatıp kalkan Aslıhan, Marmara Üniversitesi Gazetecilik bölümünü .. devamı.. mail
Yorumlar