Bensu Soral'ın yeni projesi belli oldu

Bensu Soral'ın yeni projesi belli oldu
Başarılı oyuncu Bensu Soral'ın hangi projede yer alacağı belli oldu. Kubilay Aka ile başrol oynayacak Bensu Soral uzun süre sonra yeniden ekranda olacak. İşte o projenin detayları…

Televizyon dünyasında diziler sezon finaline hazırlanırken diğer yandan yaz projeleri ortaya çıkmaya başladı. Yapım şirketleri yeni diziler için kolları sıvarken kanallarda yaz aylarında yayınlanmak üzere yeni dizilerle anlaşma yaptı. O dizilerden biri de Kubilay Aka'nın başrolde olduğu Cam Tavanlar. Cam Tavanlar'ın kadın başrol oyuncusu da belli oldu. Güzel oyuncu Bensu Soral Cam Tavanlar'da Kubilay Aka'nın partneri olarak rol alacak. İki başarılı oyuncuyu buluşturacak yaz dizisi Cam Tavanlar merakla beklenmeye başlandı.

Kubilay Aka ve Bensu Soral aynı projede

OJO Pictures tarafından hazırlanan Cam Tavanlar'ın başrol oyuncuları belli oldu. Cast çalışmaları devam eden yaz dizisi Cam Tavanlar, Show Tv ekranlarından seyirciyle buluşacak. Show Tv'nin fenonem dizisi Çukur'da rol alan Kubilay Aka diziden ölerek ayrılıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre Çukur'un Celasun'u Kubilay Aka'nın 123. Bölümde senaryo gereği ölecek. Uzun süredir Çukur kadrosunda yer alan Kubilay Aka, yaz dizisi Cam Tavanlar'ın başrol oyuncusu oldu.

Cam Tavanlar iddialı geliyor

Bensu Soral ve Kubilay Aka'nın başrolde olduğu Cam Tavanlar dizisinin senaryosu başarılı dizilerin senaristi Meriç Acemi tarafından yazılıyor. Meriç Acemi, Kiralık Aşk, Love 101 ve Ufak Tefek Cinayetler gibi popüler dizileri de yazan isimdi. OJO Pictures Yapım Şirketi tarafından hazırlanan Cam Tavanlar'ı genç yönetmen Fehmi Öztürk yönetecek. Bir restoran sahibini canlandıracak Kubilay Aka'nın partnerinin kim olacağı ise merak konusuydu. Cam Tavanlar için güzel ve başarılı oyuncu Bensu Soral'la anlaşma salandı. Bensu Soral Cam Tavanlar dizisinde Leyla karakterini canlandıracak.

Özellikle gençlerin beğenisini kazanan iki başarılı oyuncunun yer aldığı Cam Tavanlar yaz aylarına damga vurmaya hazırlanıyor. Kadına hakları kavramının da alt metinde işleneceği belirtilen dizinin adı da bu nedenle Cam Tavanlar olarak belirlendi. Cam Tavanlar, özellikle iş ve sosyal yaşamda kadınların yaşadığı fırsat eşitsizliğine verilen uluslararası bir kavramdır. Cam Tavanlar'da da bu durum yemek kültürüyle harmanlanarak ekrana yansıtılacak.  

29-03-2021
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar