Dolapdere Memoli’nin Ailesi Hekimoğlu’nda

Dolapdere Memoli’nin Ailesi Hekimoğlu’nda
Kanal D ekranlarında yayınlanan Hekimoğlu dizisizinde Kaan Yıldırım’ın canlandırdı Mehmet Ali karakterinin anne babası bir kez daha diziye konuk oluyor.

Kanal D ekranlarının ilginç, çarpıcı ve sevilen dizisi Hekimoğlu her Salı akşamı seyircisini ekrana kilitlemeyi başarıyor. Her ne kadar reytinglerde iyi bir sonuç almasa da dizi kendini izleyen seyirciler için adeta dokunulmaz bir alan durumunda. Aksi, asosyal ve aksi bir doktor olan Ateş Hekimoğlu ve ekibinin hikayesini anlatan dizi yabancı bir diziden uyarlanmış durumda. Şimdilik final yapmasına karar verilen dizi için seyircisi bu kararın kaldırılması için baskı yapıyor. Tam bir fenomene dönüşmüş olan dizide Dolapdere Memoli lakabıyla tanınan Doktor Mehmet Ali karakterini ise başarılı ve genç oyunculardan biri olan Kaan Yıldırım canlandırıyor. En az Ateş Hekimoğlu karakteri kadar sevilen bir karakter olan Mehmet Ali dizinin 29. Bölümünde ölümle burun buruna gelmiş ve bir virüs kaparak son anlarını yaşamış ve son anda kurtarılmıştı. Dizinin bu bölümünde Mehmet Ali’nin ailesi de onu görmek için hastaneye gelmişti. Dizinin yarın akşam yayınlanacak bölümünde bir kez daha Mehmet Ali’nin anne ve babasını canlandıran Tuna Orhan ve Funda Eskioğlu diziye konuk oluyor.

Dolapdere’nin Ailesi Hekimoğlu’nda

Kanal D ekranlarının Salı akşamları yayınlanan sevilen dizisi Hekimoğlu her hafta yeni bölümüyle ekranlardaki yerini alıyor. Dizi her hafta hikayesine göre yeni oyuncularla kadrosunu takviye ederken bu zaman zaman aynı oyuncuların birden fazla bölümlerde oynayabileceği şeklinde de oluyor.  Dizinin yayınlanan 29. Bölümünde konuk oyuncu olan ve dizinin ana kadrosunda yer alan Kaan Yıldırım’ın canlandırdığı Mehmet Ali karakterinin ailesi rolünü canlandıran babası rolündeki Tuna Orhan ve annesi rolündeki Funda Eskioğlu bir kez daha diziye konuk oluyor. Yarın akşam yayınlanacak bölümde ise er zaman ki gibi Ateş Hekimoğlu ve ekibi bir hasta için amansız bir mücadele verecek.

Dizi Final Yapacak mı?

Kanal D ekranlarında yayınlanan ancak reytinglerde çok gerilerde yer alan dizi yabancı bir diziden uyarlanmış durumda. Kanal yönetimi ve yapım şirketi dizinin aldı reytingler sebebiyle gelece sezonda olmayacağı yönünde karar bildirmiş ve final yapacağını açıklamıştı. Ancak dizinin oldukça sadık bir seyirci kitlesi var ve bu kitle şu an sosyal medya üzerinden kanalı ve yapım şirketini dizinin bitmemesi yönünde etkilemeye çalışıyor. Her ne kadar seyirci tepkisi önemli olsa da reyting de bir o kadar önemli. Bakalım gelecek sezon için Hekimoğlu devam bileti alabilecek mi?

29-03-2021
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar