Berber Filmine Sürpriz Oyuncu

Berber Filmine Sürpriz Oyuncu
Burak Özçivit'in başrolünde yer aldığı İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve çekimleri başlayan Berber adlı filme sürpriz bir isim katıldı.

Bu sezon internet yayın platformları ya da sinema salonları için pek çok film sete çıkarak çekimlere başladı. Sinema filmi açısından oldukça yoğun bir sezon olan bu yaz sezonunda yine sete çıkarak çekimlere başlayan filmlerden biri de Berber adını taşıyan dram ve aksiyon türündeki film oldu. Geçtiğimiz gün çekimlere başlayan ve internet yayın platformu Netflix için hazırlanan film OGM Pictures tarafından hazırlanıyor. Kadrosunda ünlü isimleri bir araya getiren filmde bir berberin liderlik ettiği gizli bir örgütün kötüle savaş açma hikayesi seyirciyle buluşacak. Özgün hikayesi Cem Özüduru’ya ait olan Berber filminin senaryosunu Sedef Bayburtluoğlu Gürerk kaleme alırken filmin yönetmen koltuğunda ünlü yönetmen Deniz Yorulmazer yer alıyor.  Çekimleri başlayan ve bu yılın son haftalarında Netflix’te seyirciyle buluşması planlanan filmin kadrosuna son dakikada katılan bir isim ise oldukça heyecan yarattı.

Hazal Türesan Berber Kadrosunda

İnternet yayın platformu Netflix için hazırlanan ve yapımcı şirket olarak OGM Pictures’in künyede yer aldığı bu yaz sete çıkan filmlerden biri olan Berber iddialı bir oyuncu kadrosu kurmayı başardı. Yönetmen koltuğunda Deniz Yorulmazer’in yer aldığı filmin başrolünde Burak Özçivit yer alırken filmin kadrosuna son olarak bugüne kadar pek çok yapımda rol alan ve yer aldığı projelerdeki üstün performansıyla herkesin takdirini kazanan güzel ve başarılı oyuncu Hazal Türesan dahil oldu. Filmin hikayesine sürpriz bir karakterle dahil olan güzel oyuncu erkek ağırlıklı castta yer alan nadir kadın oyunculardan biri oldu. Filmin çekimleri İstanbul’da çeşitli semt ve ilçelerde gerçekleştirilecek. İlk set günü oldukça heyecanlı geçen filmin çekimlerinin 6 hafta sürmesi planlanıyor.

Berber Filmi Hikayesi Ne?

Kadrosunda Burak Özçivit, Mert Yazıcıoğlu, Levent Can ve Hazal Türesan gibi başarılı isimlerin yer aldığı ve OGM Pictures tarafından hazırlanan Berber Filmi’nin orijinal hikayesi Cem Özüduru’ya ait. Senaryosunu Sedef Bayburtluoğlu Gürerk’in kaleme aldığı film bir berberin liderliğinde toplanan ve kötülere savaş açan bir ekibin hikayesini konu alıyor. Lideri Önder adlı bir berber olan gizli teşkilat çevrelerinde yaşanan kötülüklerden sıkılarak kötülere savaş açmaya ve kötülerin cezasını vermeye başlar. Bu yılın son haftalarında internet yayın platformu Netflix’te yayınlanacak film şimdiden heyecanla bekleniyor.

17-08-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar