Berdan Mardini imaj değiştirdi görenler kime benzetti?

Berdan Mardini imaj değiştirdi görenler kime benzetti?
Kendisini aldatan eşinden ayrılan Berdan Mardini, yeni imajını Instagram hesabından paylaştı. Berdan Mardini'nin fotoğraf karelerini gören hayranları şaşkınlıklarını gizleyemedi

Kendisini aldatan eşinden ayrılan Berdan Mardini imaj değiştirdi. Marini’nin son halini görenler bakın kime benzetti: İmaj değiştiren Berdan Mardini'nin verdiği ilginç pozlar, hayranları tarafından nasıl tepki gördü? Ünlü türkücü imaj değiştirdikten sonra hangi ünlü oyuncuya benzetildi? Berdan Merdini’nin hayatı haberimizde.

Berdan Mardini imaj değiştirdi görenler kime benzetti?

Olaylı bir davadan sonra kendisini aldatan eşinden ayrılan Berdan Mardini, yeni imajını Instagram hesabından paylaştı. Berdan Mardini'nin fotoğraf karelerini gören hayranları şaşkınlıklarını gizleyemezken ünlü türkücüyü kendisi gibi şarkıcı olan Özcan Deniz'e benzetti.

Berdan Mardini ne yapmaya çalışıyor?

'Bir deneme yapayım' notuyla yeni imajını paylaşan Berdan Mardini kısa sürede sosyal medyada gündem oldu. Özcan Deniz tarzı olan ceketinin içinde hiçbir şey giymeden kamera karşısına geçen Mardi'nin pozları tuhaf bulundu. Ünlü türkücüyü görenler eleştiri yağmuruna tuttukları şarkıcının ne yapmaya çalıştığını anlamadı.

Bir deneme yapayım

43 yaşındaki Berdan Mardini'nin 262 bin takipçisi olan Instagram hesabından arka arkaya paylaştığı kareler sosyal medyaya bomba gibi düştü. Takipçilerinin yoğun şekilde eleştirdikleri Mardini'nin yeni tarzını Özcan Deniz'e benzetti. İmaj tazeleyen Mardini yeni tarzını Instagram'da şu sözlerle paylaştı: ''Yeni fotolar lazım bana valla çekmem lazım ama ben bir deneme yapım dedim''

Üstelik Mardini'nin fotoğraflarını paylaştığı hesabını yorum yapmaya kapatması dikkat çekti. Özcan Deniz'e benzetilen Mardini’nin imajı sonrası bazı sosyal medya kullanıcıları Berdan Mardini'nin karelerine 'Özcan Deniz sandım' şeklinde yorumda bulundular.

Yeni Tarzı Beğenilmedi

Özcan Deniz’in kötü bir taklidi olan ceketin altına hiçbir şey giymeyen Berdan Mardini'nin dekolteli tarzı hayranları tarafından beğenilmezken, takipçileri Berdan Mardini'nin ne yapmaya çalıştığını anlamakta zorlandı.

Berdan Mardini Kimdir?

1978 Diyarbakır doğumlu Mardini, ilkokul yıllarında tiyatro ve müzikle ilgilendi. Ses yarışmasında ödül kazanan Mardini, bir eğlence mekânından şarkı söylemesiyle keşfedildi. İlk albümünü 2000 yılında çıkardı. 2002 yılında çok istediği "Aman Aman" albümünü çıkaran Berdan Mardini geniş kitleler tarafından tanındı. Berdan Mardini'ye esas şöhretini kazandıran ise "Senden Çocuğum Olsun" adlı şarkısı oldu.

06-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar