Sevda Demirel’den flaş açıklama Bana kumpas kuruldu

Sevda Demirel’den flaş açıklama Bana kumpas kuruldu
1992 yılında“İki Kere Kiki” programına konuk olan Sevda Demirel , Hande Ataizi'ye tokat atmıştı. Olayın faili Sevda Demirel, tekrar gündeme gelen olayı Flash TV'de anlattı.

22 yıl önce canlı yayında Hande Ataizi'ye tokat atan Sevda Demirel’den flaş açıklama geldi. “Bana kumpas kuruldu” diyen ünlü sunucu kimi kastetti? Yeniden yayına başlayan Flash TV'de Al Sana Haber'e katılan Sevda Demirel, 22 yıl önceki hatırlatarak 'kumpas' dedi. Tartışmaların odağındaki Seyhan Soylu, kumpas kuran o ismi açıkladı. Şimdi detaylar

Sevda Demirel’den flaş açıklama Bana kumpas kuruldu

1992 yılında ünlü komedyen Cem Davran'ın sunduğu “İki Kere Kiki” programına konuk olan Sevda Demirel canlı yayında Hande Ataizi'ye tokat atmıştı. Canlı yayınlarla ilgili önemli kararların gerçekleşmesine sebep olan tokat olayıyla ilgili Cem Davran birkaç gün önce bir açıklama yaptı. Olayın faili Sevda Demirel, tekrar gündeme gelen olayı Flash TV'de Al Sana Haber'e anlattı. Kendisine kumpas kurulduğunu anlatan Sevda Demirel, kimin kumpas kurduğuna dair isim vermedi. Olayla ilgili aslı bombayı ise programa katılan Seyhan Soylu patlattı. Dönemin vali yardımcısının Sevda Demirel'e âşık olduğunu anlatan Soylu, karşılık bulamayan vali yardımcısının Sevda Demirel'e kumpas kurulduğunu iddia etti.

Sevda Demirel'e kumpas kuran vali yardımcısıymış

Canlı yayında öfkelenerek Hande Ataizi'ye okkalı bir tokat atan Sevda Demirel, zavallı Ataizi’ni hastanelik etmişti. Flash TV'de Al Sana Haber'e katılan Sevda Demirel, yıllar önceki olayla ilgili açıklama yaptı ve 'kumpas' dedi. İsim vermeyen Sevda Demirel’in imdadına yetişen Seyhan Soylu o ismi açıkladı.

Reyting uğruna yayınladılar

Ger şey oyuncu Cem Davran’ın bir röportaja verdiği cevapla başladı. Ünlü oyuncu, 22 yıl önceki programda Sevda Demirel’in tokat olayına şaşırtıcı bir cevap vermişti: “Program banttan verildi. Kanal isteseydi yayınlamazdı ama reyting uğruna yayınladılar.”

İşte o açıklama üzerine gözlerin çevrildiği Sevda Demirel, Seyhan Soylu'nun daveti üzerine 'Al Sana Haber'e konuk olarak katıldı ve o tokadın perde arkasını şu cümlelerle anlattı. “Yıllar önce vahim bir olay yaşadım. 17 – 18 yaşlarındaydım. Bana bir komplo kuruldu. Ben bir restorana çağrıldım iş görüşmesi için. Gittikten 5 dakika sonra polisler geldi ve gözaltına aldılar beni. Tabi sonra gerçekler anlaşıldı ve dönemin İstanbul Emniyet Müdürü bizzat çıkıp televizyonda suçsuz olduğumu söyleyip beni akladı. O tv programında sen bana nasıl ithamda bulunursun? Beni koskoca Emniyet Müdürü aklamışken Hande kim? Ben talihsiz olayı yaşadıktan sonra program program gezmiş, başıma gelenleri anlatmışım. Hande, aklandığım bir konuyu açıp beni kışkırtıyor”

Magazin tarihine damga vurmuştu

Bunun üzerine devreye giren Seyhan Soylu olayın bilinmeyen tarafını şöyle anlattı: “Rahmetli Savaş Ay ile konuştum o dönem. Bana anlattı. Kıza komplo kurmuşlar, operasyon yapılmış. Dönemin Emniyet Müdürü telefona bağlanıp “Sevda Demirel suçsuzdur. Aklanmıştır. Ve olaya karışan polisler hakkında da soruşturma açılıp işlem başlatılmıştır.” dedi ama bunu yaptıran şahıs tutuksuz yargılandı. Bu olayda siciline işlediği için adam rütbe alamadı. Bombayı da buradan ben patlatayım o dönem Sevda’ ya aşık biri vardı ve çok önemli biriydi. İsmini vermeyeceğim. Dönemin İstanbul Vali yardımcısıdır. Sırf Sevda ile birlikte olamadığı için operasyon yaptırmıştır.”

06-12-2021
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar