Berdan Mardini yeni bir işe atılıyor

Berdan Mardini yeni bir işe atılıyor
Ünlü türkücü ve oyuncu Berdan Mardini Survivor yarışmasının ardından evini arabasını satarak kozmetik markasına yatırım yaptı.

Son olarak televizyon ekranlarında Survivor 2023’te görünen ünlü şarkıcı ve oyuncu Berdan Mardini yarışmadan şartların ağırlığı ve sakatlık sebebiyle çekilmek durumunda kalmıştı. Yarışmanın iddialı isimlerinden olan ancak şartların elverişsizliği sebebiyle yarışmadan çekilmek durumda kalan ünlü isim aynı zamanda magazin basını ve sosyal medyanın da sık sık gündeme getirdiği isimlerden biri olarak dikkat çekiyor. Hemen her gün bir şekilde gündeme gelen ünlü isim sık sık eski eşiyle ya da yaptığı açıklamalarla gündemde yer alıyor. Ünlü isim Berdan Mardini şimdi ise bambaşka bir konuyla magazin basınında ve internet haber sitelerinde yer aldı. Ünlü isim bütün mal varlığını satarak yeni bir iş koluna girdi ve bu alanda başarılı olmak için çalışmalara başladı.

Evini Arabasını Sattı

Survivor şartlarına dayanamayarak yarışmadan çekilen ünlü şarkıcı Berdan Mardini yeni bir iş koluna atılma kararı aldı. Yarışmadan döndükten sonra bir süre dinlenen şarkıcı kozmetik sektörüne girmek için evini, arabasını sattı ve yeni iş alanı olan kozmetik alanında kendi markasına yatırım yaptı. Lüks tüketimden vazgeçtiğini belirten ünlü şarkıcı geçtiğimiz günlerde bir açılışta görüntülendi. Berdan Mardini burada yaptığı açıklamada “evlerimi arabalarımı satıp kozmetik markama yatırdım. Ben de bilirdim paramı dolara yatırıp rahat hayat sürmeyi ama vatanıma fayda sağlayacak, istihdam yaratacak adımllar attım” ifadelerini kullandı. Ünlü ismin bundan sonra yoğun olarak kozmetik markasıyla ilgileneceği ve bu markayı daha da yükseltmeye çalışacağı öğrenildi.

Berdan Mardini Kimdir?

Müzik ve oyunculuk sektörünün ünlü isimlerinden olan Berdan Mardini 5 Kasım 1978 yılında Diyarbakır’da dünyaya gelmiştir. İlk, orta ve lise hayatının ardından iş yaşamına atılan ünlü isim bu sıralarda müzikle ilgilenmeye başlamıştır. Daha sonra bağlama kursu alan Berdan Mardini çeşitli sahnelerde şarkı söylemeye başlamıştır. İlk albümü olan Aman Aman’ı 2002 yılında çıkaran şarkıcı daha sonra müzik dünyasında hızla yükselmiş ve ardından da oyunculuk sektörüne adım atmıştır. Ünlü şarkıcının şu ana kadar çıkardığı albümler arasında, Kimim Ben, Çek Tetiği, Hazır mısın, Annem Kızıyor, Senden Çocuğum Olsun, En İyiler, Sen Var ya Sen ve Türküler yer almaktadır.

27-03-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar