Beren Saat rol arkadaşı için Mehmet Günsür'ü Seçti

Beren Saat rol arkadaşı için Mehmet Günsür'ü Seçti
Son zamanlara ülkemizde dijital yayında yıldızı parlayan Netflix 'in ikinci dizisinde Beren Saat rol arkadaşı için Mehmet Günsür'ü Seçti

Uzun bir süredir ortalıkta gözükmeyen Beren Saat nihayet Netflix için kamera karşısına geçmeyi kabul etti. Ülkemizde dijital yayında yıldızı parlayan Netflix ikinici dizi için sanatçıya teklif götürdü. Krallar Kaybederse dizisi için oyunculuğa geri dönen Beren Saat, partnerini yani rol arkadaşını seçti. Şimdi detaylara geçelim.

Beren Saat rol arkadaşı için Mehmet Günsür'ü Seçti

Birçok başarılı dizide oynayan ancak epeydir ekranlardan uzak kalan Beren Saat, Netflix’in yeni bir proje önerisini kabul etti ve ekranlara geri döndü. Haberi Netflix Türkiye sosyal medyadan duyurmasının ardından Beren Saat kararını verdi ve yeni projesinde rol alacağı partnerini seçti. Bir oyuncunun rol arkadaşını kendisi seçmesi sık görülen bir durum değil aslında.

Haberin ardından gözlerin çevrildiği Netflix Türkiye, ikinci orijinal dizinin yolda olduğunu söyledi. Daha önce Çağatay Ulusoy’un rol adlığı Muhafız dizisiyle iyi bir çıkış yakalayan Netflix yeni dizi için Krallar Kaybederse isminde karar kıldı.  Netflix, Beren Saat ve Mehmet Günsür’ün başrol paylaşacağı diziyle dünyanın dört bir yanındaki izleyicilerle buluşmya hazırlanıyor. Uzun süredir teklifleri geri çeviren Beren Saat ise rol arkadaşını kendisi seçmesi şartıyla yeni projede görev almayı kabul etti.

Beren Saat Kimdir?

Aşk-ı Memnu dizisi ile yıldızı parlayan Beren Saat, 1984 Ankara doğumlu. Ted Ankara Koleji’nde eğitimini tamamlayan genç oyuncu, Başkent Üniversitesi İşletme Bölümü’nü bitirdikten sonra oyunculuğa başladı.

Fatmagül’ün Suçu ne? Dizisi ile şöhreti yakalayan başarılı oyuncu Beren Saat, duru güzelliği ve asil duruşuyla dikkat çekiyor. Üniversite tahsili sırasında başvurduğu Türkiye’nin Yıldızları adlı programı ikinci bitirdi. Yarışma sırasında yönetmen Tomris Giritoğlu tarafından keşfedilen sadelik timsali oyuncu için şöhretin kapıları aralanmış oldu.

Aşkımızda Ölüm Var ve Aşka Sürgün adlı dizilerde rol alsa da asıl ününü Hatırla Sevgili’de yakaladı. Bu dizide canlandırdığı Yasemin rolü ile 2006-2008 yılları arasında Türkiye’yi ekran başına çekmeyi başardı.

Beren saat ayrıca sinema filmlerinde de hünerini sergiledi. Güz Sancısı, Gergedan Mevsimi, Gecenin Kanatları gibi filmlere de başarılarına yenilerini kattı. 2010'da dünyanın en çok hasılat getiren yapımlarından biri olan Oyuncak Hikâyesi 3 filminde "Barbie" karakterini Türkçe seslendirdi.  2013 yılında Amerikan dizisi Revenge'in Türkiye uyarlaması olan “İntikam” dizisinde Nejat İşler ile başrol oynayan ünlü sanatçı İngilizce ve İspanyolca biliyor. Canlı Tv olarak kendisine Dünya starı olma yolunda başarılar dileriz.

21-03-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar