Beren Saat uzun süren ilişkisinin sırrını açıkladı!

Beren Saat uzun süren ilişkisinin sırrını açıkladı!
Canlandırdığı karakterlerle başarıyı yakalayan ünlü oyuncu Beren Saat Kenan Doğulu ile evliliğinin sırrını açıkladı. Beren Saat'ten evliliği ile ilgili çok özel açıklamalar…

Aşk-ı Memnu, Fatmagül'ün Suçu Ne? dizileri başta olmak üzere birçok başarılı projenin başrolü olan Beren Saat, güzelliği ve başarılı oyunculuğuyla ekranların aranan isimlerinden. Beren Saat son zamanlarda Netflix'ten yayınlanan Atiye dizisi ile gündemde. Atiye karakterini de oldukça başarılı bir şekilde canlandıran Beren Saat özel hayatı ve evliliği ile ilgili açıklamalarda bulundu. L'officiel Dergisi'nin kapak konusu olan Beren Saat çok özel açıklamalarda bulundu.

Beren Saat: İki ünlü insan için uzun bir bir ilişki bu

Ünlü oyuncu Beren Saat, ünlüler arasında kısa süren evliliklerin aksine Kenan Doğulu ile 6 yıldır mutlu bir evlilik sürdürüyor. Kenan Doğulu ve Beren Saat'in evliliği sık sık boşanacaklar iddiasıyla magazin gündemine gelse de ünlü çift 6 yıldır birlikte. L'officiel Dergisi'ne konuşan Beren Saat evliliğinin sırrını açıkladı. Beren Saat, "İki ünlü insan için uzun bir bir ilişki bu. Uzun sürmesinin sırrı evimizde saklı. Her ayrılığımızdan sonra bir araya gelip evimize girince kendimizi yeniden sevgili hissettiğimiz için kopamadık" ifadelerini kullandı.

Beren Saat ve Kenan Doğulu'nun mutlu evliliğinin sırrı ortaya çıktı!

Evlerinin kendileri için mutluluklarının sırrı olduğunu söyleyen Beren Saat, evlerinin kendileri için bir fanus olduğunu belirtti. Son yıllarda aşkın yaşanma şeklinin de değiştiğini söyleyen Beren Saat, "Son zamanlarda, aşkın yaşanma şekli ve hızı da değişti. Sosyal medya aslında aşkın yaşanma biçimine format attı. Galiba kişisel olarak aşk tanımını bundan önce yapmış olduğumuz için de birbirimize yakın hissettik. İki ünlü insan için uzun bir zaman bizim ilişkimiz. Etrafta ve dışımızda ne olursa olsun, ikimizin bir fanusu vardı ve bu böyle yıllarca sürdü" açıklamasında bulundu.

Ünlü çift 6 yıl önce evlenmişti

Şarkıcı Kenan Doğlu ile oyuncu Beren Saat başarılı işlere imza atan ve her yaptıkları işin ses getirdiği ünlülerden. İki ünlü isim 6 yıl önce hayatlarını birleştirmişti. Haklarında sık sık ayrıldılar haberleri yapılsa da ünlü çift mutlu bir evlilik hayatına sahip. Oyuncu Beren Saat'in son açıklamaları da bu evliliğin sırrının ne olduğunu anlatıyor.

02-10-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar