Bergen filminin yayınlanacağı kanal belli oldu

Bergen filminin yayınlanacağı kanal belli oldu
160 milyon hasılat elde ederek en çok izlenen ve en çok gelir kazanan filmler içinde ilk üçe giren Bergen filminin yayınlanacağı dijital platform belli oldu

Acıların kadını diye bilinen şarkıcı Bergen’in çile dolu hayat öyküsünü anlatan Bergen filminin yayınlanacağı kanal belli oldu. Tüm zamanalrın en yüksek hasılatlarndan birini elde eden ve gişe başarısıyla göz dolduran Bergen filmi uzun bir süreçten sonra sinemalarda gösterime girdi. İzleyici merak ediyor, gösterimde kaldığı 10 haftada rekor kıran Bergen filmi ne kadar hasılat etti, Bergen’in inanılmaz öyküsünü beyaz perdeye taşıyan film, hangi dijital platformda yayınlanacak?

Bergen filminin yayınlanacağı kanal belli oldu

Verdiği haberlerle sanat dünyasının nabzını elinde tutan tv100'den Birsen Altuntaş, hasılat rekorları kıran Bergen filmiyle ilgili bilgileri köşesinde okurlarla paylaştı. Hazırlıkları uzun süren, birkaç kere değişiklik yapılan ve sancılı bir süreçten sonra vizyona giren Bergen filmi şimdiye kadar izlenen Türk filmleri içinde rekor üstüne rekor kırdı. Vizyonda kaldığı 10 haftada 5 milyon 425 bin 412 seyirciye ulaşan film tam 160 milyon hasılat elde etti. En çok izlenen ve en çok gelir kazanan filmler içinde ilk üçe giren Bergen filminin yayınlanacağı dijital platform belli oldu.

Disney Plus’ta izlenecek

Farah Zeynep Abdullah’ın şarkıcı Bergen’icanlandırdığı Bergen filminde Tilbe Saran ve Erdal Beşikçioğlu’nun yanı sıra Nergis Öztürk, Ariç Pişkin, Ahmet Kayakesen, Ali Seçkiner Alıcı, Şebnem Sönmez, Nurcan Eren ve Suzan Kardeş gibi usta oyuncular rol aldı. Gösterildiği 10 haftada 5,5 milyon izleyiciye ulaşan Bergen filmi başarısıyla önde gelen kanalların ilgisini çekmeyi başardı. Dizi sektörünün önde gelen isimleriyle bir bir anlaşarak Türkiye pazarına hızlı bir giriş yapan ve 14 Haziran’da Türkiye eğlence pazarına girecek olan Disney Plus, yüksek bir meblağ ödeyerek Bergen filminin tüm haklarını satın aldı.

Farah Zeynep Abdullah performansıyla göz doldurdu

Zorlu bir süreçten geçen Bergen filmi tehdit ve mahkemelere rağmen vizyona girmeyi başardı. Yönetmen koltuğunda Mehmet Binay ve M. Caner Alper’in oturduğu filmin senaryosunu Yıldız Bayazıt ve Sema Kaygusuz yazarken Mirsad Heroviç görüntü yönetmenliğini üstlendi. Müziklerini Mazlum ve Saki Çimen’in yaptığı “Bergen” filminin izleyici tarafından büyük beğeni toplayan kostümlerini ise Baran Uğurlu hazırladı. Filmde başrolü oynayan ve Bergen’i canlandıran Farah Zeynep Abdullah’ın performasnı çok beğenildi. Filmin önümüzdeki günlerde birçok dalda ödül kazanacağına kesin gözüyle bakılıyor.

11-05-2022
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar