Ünlü Oyuncu Tansel Öngel'in Yeni Dizi Projesi Belli Oldu

Ünlü Oyuncu Tansel Öngel'in Yeni Dizi Projesi Belli Oldu
Masumlar Apartmanı’nın başarılı oyuncusu Naci karakterini canlandıran Tansel Öngel’in yeni projesi belli oldu. Genç oyuncu Kanal D’nin yazlık dizisinde rol alacak.

İki sezondur TRT 1 ekranlarında yayınlanan ve özellikle ilk yayınlandığı sezon reyting rekorları kıran Salı akşamlarının sevilen dizisi Masumlar Apartmanı 71. Bölümde final yaparak seyirciye veda edecek. Ünlü isimlerin rol aldığı ve psikolojik gerilim türünde ele alınan dizi iki sezondur seyirciye seyir zevki yüksek bölümler izletti. Oyuncu kadrosunda Merve Dizdar, Ezgi Mola, Birkan Sokullu ve Tansel Öngel gibi başarılı isimlerin yer aldığı dizinin final yapmasıyla birlikte kadrosunda yer alan oyunculara da pek çok yeni yapımdan teklifler yağmaya başladı. Dizide Naci karakterini canlandıran başarılı isim Tansel Öngel’de dizinin final yapmasıyla yeni projeleri değerlendirmeye aldı ve yakında sete çıkacak olan Hayallerim Babam ve Sen adlı projeyle el sıkıştı.

Tansel Öngel Yazlık Dizide

Masumlar Apartmanı’nın başarılı oyuncusu Naci karakterine hayat veren Tansel Öngel dizinin final yapmasıyla birlikte yeni bir projeyle seyirci karşısına çıkacak. Yaz sezonunda Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve Focus Film tarafından hazırlanan Hayallerim Babam ve Sen adlı yazlık diziyle el sıkışan başarılı oyuncu dizide Kadir karakterine hayat verecek ve dizinin ana castında yer alacak. Cevdet Mercan’ın yönetmen koltuğunda oturduğu dizinin senaryosu Sırma Yanık tarafından kaleme alınıyor. Dizide Ozan Dolunay ve Berrak Tüzünataç başrolü oynuyor. Tansel Öngel’in de dizinin başrollerinden biri olduğu ve Kadir karakterine hayat vereceği öğrenildi. Hayallerim Babam ve Sen dizisi için yapım şirketi Focus Film cast çalışmasına devam ediyor. Dizinin Haziran ayı başlarında sete çıkarak çekimlere başlaması planlanıyor.

Hayallerim Babam ve Sen Konusu

Kanal D ekranlarında yayınlanacak olan ve yazlık bir dizi olarak hazırlanan Hayallerim Babam ve Sen dizisinde sosyal medya fenomeni olan bir gencin hayatı anlatılıyor. Bir gençlik dizisi olarak projelendirilen yapımda sosyal fenomeni olan ve bu alanda oldukça başarılı bir gencin ve onun menajerliğini üstlenen genç bir kadının hikayesini anlatıyor. Dizide Ozan Dolunay sosyal medya fenomeni genci canlandırırken Berrak Tüzüğnataç ise bu gencin menajerini oynayacak. Dizinin cast çalışmaları halen devam ediyor. Dizi haziran ayı başlarında sete çıkacak ve ardından en geç haziran ayının 3. Haftasında seyirciyle buluşacak.

11-05-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar