Berlin Dizisinin Heyecanla Beklenen 2. Sezonu Geliyor!

Berlin Dizisinin Heyecanla Beklenen 2. Sezonu Geliyor!
İlk sezonuyla büyük beğeni toplayan Berlin dizisinin 2. sezonu için heyecanlı bekleyiş sona eriyor. İşte detaylar:

Berlin, Netflix'in La Casa de Papel'inin sevilen karakterlerinden biri olarak öne çıktı. 

Netflix'in popüler dizisi Berlin, ilk sezonunun ardından 2. sezon için onay aldı. Yapımcılar, yeni sezonun çekimlerine 2025'te başlanacağını duyurdu. Bu sezonla birlikte Berlin'in maceraları ve entrikaları izleyicileri yeniden ekran başına kilitleyecek.

Oyuncu Kadrosu

Berlin'in 2. sezonunda yine sevilen karakterler ve birbirinden yetenekli oyuncular yer alacak. İşte 2. sezonun oyuncu kadrosu:

OyuncuKarakter
Pedro AlonsoBerlin
Michelle JennerKeila
Tristan UlloaDamian
Begona VargasCameron
Julio Pena FernandezRoi
Joel SanchezBruce

 

Berlin, ilk sezonuyla Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olmayı başardı. İlk haftasında 11.3 milyon izlenmeye ulaşan dizi, toplamda 53.1 milyon izlenmeye erişti. Bu başarı, dizinin 2. sezonunun da büyük merakla beklenmesine yol açtı.

Yeniden Ekran Başına!

Berlin'in 2. sezonuyla birlikte izleyiciler, bu karizmatik karakterin daha derinlemesine maceralarını ve entrikalarını izleme fırsatı bulacaklar. Netflix'in iddialı yapımlarından birisi olan Berlin, yeni sezonuyla tekrar ekran başına dönüyor!

Dizi Konusu

Berlin, La Casa de Papel'in sevilen karakterlerinden biri olarak izleyicilerle tanışmıştı. Ancak Berlin dizisi, Profesör'ün ekibine katılmadan önceki yıllarda Berlin'in suç dünyasındaki dönemini konu alacak. Fragmanlarında, Pedro Alonso'nun hırsızlıkta nasıl ustalaştığına dair ipuçları gösteriliyor.

Dizide Berlin'in, Itziar Ituño'nun canlandırdığı Raquel Murillo ile polis müfettişi olmadan önceki günlerine odaklanılıyor. Berlin'in aşkı Keila gibi yeni karakterler de hikayeye dahil olacak. Yapımcı Alex Pina, dizinin romantizm, suç, komedi ve gerilim dolu bir hikaye anlatacağını vurguluyor.

Netflix'in yayınladığı fragman, Berlin'in altın çağına dönüşünü ve büyük bir mücevher soygunu planını işaret ediyor. Pedro Alonso'nun başrolde olduğu yapım, izleyicilerin merakını artırmayı başarıyor. Fragman, Berlin'in Paris'te usta bir çeteyle bir araya gelerek bir gecede 44 milyon avro değerinde mücevher çalma planını ortaya koyuyor.

 

20-02-2024
Yazar Hakkında
Şule Akyol

Şule Akyol

94 yılında Bursa Gemlik’te dünyaya geldi. İlköğretim ve lise hayatını burada tamamladı. Daha sonra Uludağ Üniversitesi MYO Dış Ticaret .. devamı.. mail
Yorumlar