Çukur’un Oyuncusundan Duygusal Veda

Çukur’un Oyuncusundan Duygusal Veda
Çukur’da tam dört sezondur yer alan ve ilk bölümden 123. Bölüme kadar seyircinin sevgilisi olan Celesun karakterini canlandıran Kubilay Aka diziden ayrıldı.

Show Tv ekranlarında pazartesi akşamları ekrana gelen ve tam dört sezondur seyircinin sevgilisi olan ve her pazartesi seyirciyi ekrana kilitleyen fenomen dizi Çukur’da dün akşam yayınlanan 123. bölümde şok bir ayrılık yaşandı. Diziden ayrılacağı uzun zaman önce belli olan ve buna rağmen ayrılığı seyirciyi büyük üzüntüye sevk eden dizinin başarılı ve gözü kara karakterlerinden Celesun ölerek diziye veda etti. Çukur’un en başından beri ana kadroda yer alan ve bugüne kadar dizide her bölüm yer alan ve dizide anlatılan Çukur’un değişmez karakterlerinden Celesun dün akşam yayınlanan bölümde amca tarafından öldürüldü ve böylece diziye veda etmiş oldu. Amca’nın iple boğarak öldürdüğü Celesun daha sonra ormanlık bir alana götürülerek gömüldü. Seyircinin adeta nefeslerini tutarak takip ettiği bu sahneler dün akşam yayınlanan bölüme damga vurdu.

Celesun Öldü

Çukur’un değişmez karakterlerinden olan ve gözü karalılığı ve sadakatiyle seyirci tarafından çok sevilen Celesun dün akşam son kez Çukur dizinde göründü. Bugüne kadar pek çok olayın içinde yer alan, pek çok kez yaralanan, pek çok ölümlerden dönen, kaçırılan Celesun ne yazık ki dün yayınlanan 123. Bölümde dizinin etkili karakteri Amca tarafından iple boğularak öldürüldü. Amca Cumali’nin en yakın adamlarından olan Celesun’un Yamaç’a yardım etmesi Amca Cumali’yi çok kızdırmıştı. Bunun üzerine Karaca tarafından mahalleden gitmesi konusunda ikna edilen Celesun herkesle vedalaştıktan sonra arabasına binip giderken Amca Cumali tarafından iple boğularak öldürüldü. Celesun’un öldürülmesi Çukur’da adeta büyük bir şok yaratırken onu sevenler ise derin bir üzüntü içine girdi.

Kubilay Aka’dan Duygusal Veda

Çukur’un ilk bölümlerinden itibaren dizide yer alan başarılı oyuncu Kubilay Aka Çukur’a veda etmesinin ardından sosyal medya hesabından bir paylaşımda bulundu. Duygusal bir veda paylaşımında bulunan Kubilay Aka “4 sene oldu dile kolay. Söylenecek çok fazla şey var ama aile her şeydir sloganıyla yola çıktığımız işte aile gibi olma talihini yaşıyorum sizlerle. Eyvallah Çukur. Hakkınız ödenmez” ifadelerini kullandı. Dizinin sosyal medya hesabından da Kubilay Aka’nın ardından bir paylaşımda bulundu ve “Adın gibi her daim kahraman, yiğit ve cesurdun. Sen hep korudun sevdiklerini, Koçovalılar’ı, Çukur’u. Hoşça kal Celesun. Teşekkürler Kubilay Aka” ifadeleri kullanıldı. Kubilay Aka’nın ardından binlerce sosyal medya hesabı yayınlandı ve oyuncuya teşekkür edildi.

06-04-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar