Berna Laçin’e Büyük Ambargo!

Berna Laçin’e Büyük Ambargo!
Medya dünyası bir oyuncuya karşı başlatılan boykotla şok oldu. Turkuvaz Medya Grubunun Oyuncu Berna Laçin’in rol aldığı reklamları yayınlamayacağı açıklandı. İşte detaylar!

Usta ve başarılı oyuncu Berna Laçin bugünlerde biraz sıkıntılı günler geçiriyor. Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla ve açıklamalarıyla sık sık gündem olan ve tepki çeken Berna Laçin için son darbe ise Turkuvaz Medya Grubundan geldi. Birçok reklamda farklı markaların ekran yüzü olan Berna Laçin’in rol aldığı bu reklamların Turkuvaz Medya’da yayınlanmayacağı ve oyuncunun rol alacağı yapımlarda da aynı durumun söz konusu olduğu vurgulandı. Sosyal medya paylaşımları ile milli ve manevi duyguları rencide ettiği iddia edilen Berna Laçin’e karşı uygulanmaya başlanılan bu ambargonun oyuncuya nasıl yansıyacağı ve rol aldığı reklam filmlerinin markalarının nasıl tepki vereceği ise şimdilik bilinmiyor. İşte haberin ayrıntıları!

Başarılı Oyuncu Berna Laçin’in Zor Günleri!

Başarılı oyuncu Berna Laçin sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hedefte. Turkuvaz medya Grubu tarafından paylaşımları sebebiyle rol aldığı reklamların yayınlanmayacağı duyurulan Berna Laçin’in bu boykottan nasıl etkileneceği ise bilinmiyor. Turkuvaz Medya Grubu tarafından yapılan açıklamada “Toplumun kutsal değerlerine saygısı olmayan ve her fırsatta bu değerlere hakaret etmekten çekinmeyen Berna Laçin’in ünlü markaların ekran yüz olarak ulusal medya kuruluşlarında boy göstermesini kabul edemiyoruz” denirken oyuncunun yer aldığı reklamların kuruma ait hiçbir organda yayınlanmayacağı açıklandı. Berna Laçin’in ise bu durum karşısında herhangi bir açıklama yapmadığı görüldü.

Neler Olmuştu?

Ünlü ve başarılı oyuncu Berna Laçin hakkında Turkuvaz medya Grubu tarafından yapılan açıklama ve boykot kararına başarılı oyuncunun sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı paylaşımların etkili olduğu açıklandı. Oyuncuya atfedilen iddialar arasında İslam’ın kutsal şehirlerinden Medine’yle ilgili paylaşımı, Elazığ depremi sırasındaki paylaşımları ve teröristlerle ilgili bir kısım sözleri bulunuyor. Turkuvaz medya Grubu oyuncunun bu paylaşımlarını provokasyon olarak değerlendirirken rol aldığı reklamların yayınlanmayacağını duyurdu. Bu iddialar ve boykot karşısında oyuncunun herhangi bir açıklama yapmadığı gözlenirken oyuncunun rol aldığı reklamların firmalarının ise tepkisi merak ediliyor. Berna Laçin’e karşı uygulamaya konulan bu karar ise pek çok sosyal medya kullanıcısı tarafından kabul edilemez olarak değerlendirildi. Turkuvaz Medya Grubunun bu boykotunun ne kadar süreceği ise bilinmiyor.

14-05-2020
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar