Beşiktaş - Erzincanspor maçı izle

Beşiktaş - Erzincanspor maçı izle
Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Erzincanspor ile karşı karşıya geliyor. Beşiktaş - Erzincanspor maçını canlı izle.

Ziraat Türkiye Kupası 5. turunda Beşiktaş, 24 Erzincanspor ekibiyle karşı karşıya geliyor. Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'e oldukça kötü bir başlangıç yapmıştı. Son haftalarda ise aldığı başarılı sonuçlarla Spor Toto Süper Lig'de üst sıralara tırmanmayı başardı. Siyah beyazlılar şimdi de bu başarılı sonuçları Ziraat Türkiye Kupası'na taşımaya çalışacak. Ziraat Türkiye Kupası'nın formatına göre takımlar ligi bitirdiği sıraya göre kupaya başlıyor. Bu yüzden Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turdan başlıyor. Beşiktaş'ın ilk rakibi, TFF 3. Lig 1. Grup ekiblerinden 24 Erzincanspor oldu. 24 Erzincanspor şu anda TFF 3. Lig 1. Grup'un ilk sırasında yer alıyor. Beşiktaş ise Spor Toto Süper Lig'in 3. sırasında bulunuyor. İki takım Beşiktaş'ın evi Vodafone Park'ta karşı karşıya geliyor. Karşılaşmanın başlama saati 20.45. Peki Beşiktaş ile 24 Erzincanspor arasında oynanacak Ziraat Türkiye Kupası 5. tur karşılaşması hangi kanalda? Beşiktaş - 24 Erzincanspor arasında oynanacak maçı canlı izle.

Beşiktaş - 24 Erzincanspor maçı hangi kanalda?

Ziraat Türkiye Kupası son sezonlarda atv, a Spor, a2 kanallarından ekrana geliyor. Bu sezon da Ziraat Türkiye Kupası maçlarını bu kanallar ekrana getiriyor. Peki Beşiktaş - 24 Erzincanspor maçını hangi kanal ekrana getirecek? Beşiktaş - 24 Erzincanspor maçı a Spor'dan yayınlanacak.

Beşiktaş - 24 Erzincanspor muhtemel ilk 11'ler

Beşiktaş muhtemel ilk 11: Utku Yuvakuran, Necip Uysal, Domogoj Vida, Marco Roco, Pedro Rebocho, Jeremain Lens, Oğuzhan Özyakup, Muhammed Elneny, Adem Ljajiç, Güven Yalçın, Umut Nayir.

Teknik direktör: Abdullah Avcı

24 Erzincanspor muhtemel ilk 11: Ersel Çetinkaya, Enes Subaşı, Hüseyin Erol, Tugay Kırcalı, Abdurrahman Canlı, Ayhan Gürbüz, Muhammet Kerem Aktürkoğlu, Erdi Kasapoğlu, Uğurcan Bekçi, Mümin Talip, Ali Öztürk.

Teknik direktörü: Mustafa Sarıgül

Beşiktaş - 24 Erzincanspor 5. tura nasıl yükseldi?

Beşiktaş, Spor Toto Süper Lig'de mücadele ettiği için Ziraat Türkiye Kupası'na 5. turdan dahil oldu. 24 Erzincanspor ise iki tur atlayarak 5. tura yükselmeyi başardı. 24 Erzincanspor, 5. tura gelene kadar Şanlıurfaspor ve Kastamonuspor 1966 takımlarını elemeyi başardı.

05-12-2019
Yazar Hakkında
Yavuzcan Aksoy

Yavuzcan Aksoy

2013 yılından bu yana çeşitli internet sitelerinde editörlük yapıyor. 2019 yılında Canlı TV için haber makalesi kaleme almaya başladı. Pe .. devamı.. mail
Yorumlar