Bestemsu Özdemir Evleniyor

Bestemsu Özdemir Evleniyor
Şu sıralar Gecenin Ucunda dizisinde rol alan ünlü ve güzel oyuncu Bestemsu Özdemir sevgilisi Mehmet Durdu’dan yılbaşı gecesi evlilik teklifi aldı.

Magazin dünyasından yeni yılın ilk haberi bir evlilik teklifi olarak gündeme geldi. Ünlü dizi ve sinema oyuncusu Bestemsu Özdemir bir süredir birlikte olduğu sevgilisi Serkan Mehmet Durdu’dan evlilik teklifi aldı. Daha önce bir açıklamasında sevgilisi Mehmet Durdu’dan evlilik teklifi beklediğini açıklayan güzel oyuncu yeni yıla girilirken sevgilisinden evlenme teklifi aldı. Mehmet Özdemir’in Bestemsu Özdemir’in önünde diz çökerek yaptığı evlilik teklifine ünlü ve güzel oyuncu evet cevabı ı verdi. Bestemsu Özdemir sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda bu durumu takipçileriyle paylaşırken ünlü isme takipçilerinden tebrik mesajları yağdı. Yılbaşı gecesi gerçekleşen bu evlilik teklifinin ardından çiftin nikah tarihleri ile ilgili ise herhangi bir açıklama yapılmadı.

Yıl Başında Evlilik Teklifi

Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir bir süre önce evlilik teklifi beklediğini açıkladığı sevgilisi Mehmet Durdu’dan beklediği evlilik teklifini aldı. Yılbaşı gecesinde Bestemsu Özdemir’in sevgilisi Mehmet Durdu Bestemsu Özdemir’in önünde diz çökerek beklenen evlilik teklifini yaptı. Bestemsu Özdemir’in sosyal medya hesabından “evet dedim” ifadeleriyle duyurduğu teklif sonunda çifte takipçilerinden pek çok tebrik mesajı geldi. Mehmet Durdu birkaç gün önce yaptığı bir açıklamada “bu hafta evlenme teklifi olacak. Haluk Ağabey (Haluk Levent) nikah şahidim. Daha fazla bir şey söylemeyeyim” ifadelerini kullanmıştı. Bestemsu Özdemir’de yaptığı açıklamada “ilişkimiz yaklaşık iki üç ay önce başladı” ifadelerini kullanmıştı. Çiftin nikah tarihleri konusunda ise henüz bir açıklama yapılmadı.

Bestemsu Özdemir Kimdir?

Sinema ve dizi sektörünün beğenilen ve güzel oyuncularından olan Bestemsu Özdemir 20 Nisan 1992 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Oyuncu, ilk, orta ve lise eğitimlerinin ardından üniversite eğitimini tamamlamıştır. Bestemsu Özdemir daha sonra oyuncu olmaya karar vererek bu konuda eğitimler aldı. Daha sonra setlerde yer almaya başlayan Bestemsu Özdemir bugüne kadar pek çok yapımda rol aldı. Oyuncunun yer aldığı projeler arasında, Araf Zamanı, İstanbul Hatırası, Kara Para Aşk, Analar ve Anneler, Meryem, Ege’nin Hamsisi, Güvercin, Akrep, İkimizin Sırrı, gecenin Ucunda, Biz Size Döneriz, Dünyanın En Güzel Kokusu 2, Milyonda Bir, Müjdemi İsterim ve Nefes: Yer Eksi İki bulunmaktadır.

02-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar