Tuğba Özay Babasını Kaybetti

Tuğba Özay Babasını Kaybetti
Ünlü isim Tuğba Özay’ın babası Şair İlhan Özay dün 68 yaşında KOAH hastalığı sebebiyle kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Bir zamanların ünlü mankeni ve şimdilerin başarılı ve sevilen şarkıcısı Tuğba Özay yeni yıla ne yazık ki acı bir haberle girdi. Daha önce de sık sık babasının rahatsızlığı sebebiyle magazin basını ve internet haber sitelerinde gündeme gelen Tuğba Özay bir kez daha magazin basını ve sosyal medyada gündemde yer aldı. Ünlü şarkıcı yılbaşı için sahne aldığı Marmaris’te babasının hastaneye kaldırıldığını öğrenen Özay apar topar İstanbul’a döndü. Kendisi de ünlü bir yazar ve şair olan İlhan Özay uzun bir süredir KOAH hastalığı ile mücadele veriyordu ve geçtiğimiz aylarda bir kez daha hastaneye kaldırılmış ve Tuğba Özay’ın babası için dua istemesiyle gündeme gelmişti. Ancak ünlü şair bu sefer ne yazık daha fazla hayata tutunamadı ve hastanede hayatını kaybetti. Babasının hayatını kaybettiğinin kendisine söylenmediği Tuğba Özay’ın ise İstanbul’a dönüş yolunda oldukça üzgün olduğu dikkatleri çekti.

Haberi Yoktu

Ünlü şarkıcı Tuğba Özay yılbaşı konseri için gittiği Marmaris’te babasının KOAH hastalığı sebebiyle hastaneye kaldırıldığını öğrendi ve acil olarak İstanbul’a dönüş için harekete geçti. Ünlü ismin babasının hastaneye kaldırıldığı ve yoğun bakıma alındığı söylenirken ünlü isim yaptığı açıklamada oldukça üzgün haliyle dikkatleri çekti. Özay açıklamasında “Babam için dua edin. Dün akşamdan beri benden saklamışlar. Bugün Dalaman’dan Ankara’ya gidecektik, beni İstanbul’a getirdiler. Bana yalan mı söyleniyor. Neden sakladılar benden? Ne olur dua edin lütfen. Sadece yoğun bakımda olsun ve çıksın ordan. Ben dün babamı görmüştüm rüyamda. Ağlamıştım. Ne olur babam yaşıyor olsun, ne olur dua edin. Lütfen dua edin. Birkaç gündür babamı düşünüyordum. İsmini andığımda bile ağlıyordum. En son konuşmalarımızda benim çok mutlu olmamı istemişti. Ben babamsız mutlu olamam. Babam yaşasın ben öleyim ne olur dua edin” ifadelerini kullandı.

İlhan Özay Kimdir?

68 yaşında KOAH hastalığı sebebiyle hayata veda eden İlhan Özay ödüllü ders kitabı yazarı olarak tanınmaktadır. Aynı zamanda şair olan ve kitapları bulunan İlhan Özay 1954 yılında Trabzon’da dünyaya gelmiştir. İlhan Özay’ın cenazesi pazartesi günü Şakirin Camiinde kılınacak ikindi namazını müteakip kılınacak cenaze namazından sonra Karacaahmet Mezarlığında toprağa verilecek.

02-01-2023
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar