Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa 6 Ocakta Vizyona Giriyor

Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa 6 Ocakta Vizyona Giriyor
Üç yıldır hazırlıkları süren ve özellikle çocuklar tarafından heyecanla beklenen Rafadan Tayfa serisinin üçüncü filmi olan Galaktik Tayfa 6 Ocak’ta vizyona giriyor.

Çocukların sevgilisi olan ve yıllardır TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan Rafadan Tayfa en az çocuklar kadar büyükler tarafından da seyredilen çizgi filmlerden biri. Uzun zamandır TRT Çocuk ekranlarında yayınlanan ve ana versiyonu Rafadan Tayfa’ya ilave olarak Ramazan Tayfa, Trafik Tayfa ve Dijital tayfa olarak da hazırlanan çizgi film ayrıca sinema versiyonlarıyla da çocuklarla buluştu. Halen tekrar bölümleri bile reytinglerde oldukça iyi sonuçlar alan ve her yaştan izleyicisi bulunan çizgi filmin üçüncü sinema filmi için geri sayım başladı. Uzun süredir yeni filmi beklenen sevilen çizgi filmin son sinema filmi olan Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa’nın hazırlıkları uzun zaman önce başlamıştı. Filmin sonunda tüm çalışmaları tamamlandı ve sinemaseverlerle buluşmak için gün saymaya başladı.

Yeni Macera Uzayda Yaşanacak

TRT Çocuk kanalının sevilen ve her yaştan seyirciye hitap eden çizgi dizisi Rafadan Tayfa’nın yeni sinema filmi için geri sayım süreci başladı. Çocuklar tarafından uzun zamandır merakla beklenen çizgi filmin daha önce Rafadan Tayfa: Dehliz Macerası ve Rafadan Tayfa: Göbeklitepe adlı iki sinema versiyonu hazırlanmış ve sinemalarda büyük gişe hasılatı elde etmişti. Yapımın üçüncü filmi için çalışmalara başlayan yapım şirketi ve ortak yapımcı TRT Çocuk uzun süre önce yeni projenin uzayda geçeceğini açıklamıştı. Uzun süren bir hazırlık sürecinin ardından sonunda filmin sinema severlerle buluşma vakti geldi. Filmin 6 Ocak Cuma günü vizyona gireceği öğrenildi. Özellikle çocukların şimdiden heyecanla beklediği 6 Ocak tarihinde Rafadan Tayfa: Galaktik Tayfa olarak sevenleriyle buluşacak ve bu kez sevilen karakterler uzayda bir maceraya atılacaklar.

Uzay Fatihleri

Üç yıl gibi uzun bir zamandır hazırlıkları süren Rafadan Tayfa: galaktik Tayfa macerasına başlamak için gün saymaya başladı. 6 Ocak’ta vizyona girecek filmde, dünyada mahsur kalan uzaylı arkadaşlarını uzay gemisine ulaştırmaya çalışan Hayri, Kamil, Sevim, Hale, Mert, Akın ve diğer sevilen karakterlerin maceraları vizyona taşınacak. Filmde bu sefer ana karakterlerimize ilave olarak iki karakter daha seyirciyle buluşacak. Biri Karadenizli ve biri Trakyalı olan yeni iki karakter filmde ana karakterlerin yanında çocuklarla buluşacak. Rafadan Tayfa: galaktik Tayfa 6 Ocak Cuma günü vizyona giriyor.

02-01-2023
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar