Bestemsu Özdemir Müjdeli Haberi Verdi

Bestemsu Özdemir Müjdeli Haberi Verdi
Ünlü oyuncu Bebek'te yürüyüş yaparken objektiflere yakalandı. Muhabirlerin sorularını kısaca cevaplayan oyuncu müjdeli haberi verdi.

Ünlü Oyuncu geçtiğimiz günlerde Bebek’te köpeği ile birlikte gezerken objektiflere yakalandı. Böbrek iltihabı rahatsızlığı nedeniyle zor günlerden geçen genç  oyuncu Bestemsu Özdemir,  sevenlerine müjdeli haberi verdi. Ekranlara geri dönüyor

Bebekte köpeği ile gezinti yapan ünlü oyuncu muhabirlerin sorularını cevapladı. Sağlık durumunun iyi olduğunu dile getiren Bestemsu Özdemir, "Yavaş yavaş kendime geldim, artık setlere dönebilirim. Bundan sonra daha dikkatli yaşayıp, daha sağlıklı besleneceğim" diyerek iyi olduğunu açıkladı.

Sevgilim Olursa Bunu Kimseden Saklamam

Ünlü oyuncu kısa süre önce birlikte olduğu Şef Yağız İzgül'den ayrılan Bestemsu Özdemir, "Tanışma aşamasındayken yollarımız ayrıldı. Bazen öyle olması gerekir. Bu işler nasip kısmet. İleride sevgilim olursa bunu kimseden saklamam" sözleriyle muhabirleri şaşırttı.

İkili geçtiğimiz günlerde Levent'teki bir mekâna girerken ilk kez  görüntülenmişti. Bestemsu Özdemir ve sevgilisi Şef Yağız İzgül muhabirleri karşısında görünce çok şaşırdı ve ısrarlı sorular karşısında, "Arkadaşlar daha sonra detaylı bir açıklama yapacağız'' demek ile yetinmişti. Açıklama bekleyen hayranları ayrılık haberi ile karşı karşıya kaldı. Bestemsu ve İzgül arasındaki aşk başlamadan sona erdi.

Bestemsu Özdemir Kimdir?

Ünlü oyuncu Bestemsu Özdemir, 20 Nisan 1992 tarihinde İstanbul'da dünyaya geldi. Üniversite eğitimini İstanbul Teknik Üniversitesi Moda Tasarımı Bölümü'nde tamamlayan genç oyuncu daha sonra oyunculuk eğitimi alarak ilk oyunculuk ve ekran deneyimini 2012 yılında rol aldığı Sakarya Fırat dizisi ile yaşayarak oyunculuk hayatına devam etti. Güzel oyuncunun daha sonra rol aldığı yapımlar ise; Güvercin, İstanbul Hatırası, Analar ve Anneler, Araf Zamanı, Sakarya Fırat, Meryem, Kara Para Aşk ve Ege'nin Hamsisi, Biz Size Döneriz ve Tabula Rosa gibi projelerde rol almıştır.

Şef Yağız İzgul Kimdir?

Show Tv ekranlarında yayınlanan Şeflerin Düellosu isimli yarışma programı  ile tanınan Yağız İzgül jeofizik mühendisliği bölümünden mezun olmuş ve şuana kadar birçok eğitim ve seminere katılmıştır. Şeflerin Düellosu isimli yarışmada jüri üyesi olarak ekranda yer almakta olan Yağız İzgul ayrıca birçok televizyon kanalında program hazırlayıp sunmaktadır. Ünlü şefin ismi daha önce şarkıcı reyhan Karaca ile anılmaktaydı. 

 

08-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar