Ünlü Modacıdan Evlilik Sözleşmesiyle İlgili İtiraf

Ünlü Modacıdan Evlilik Sözleşmesiyle İlgili İtiraf
Ünlü modacı stilist Ivana Sert evlilik sözleşmesi ile ilgili Özcan Deniz'in sözlerine karşılık şaşırtan cevaplar verdi.

Ünlü modacı  Ivana Sert, sevgilisi Sezer Dermenci ile geçtiğimiz akşam Nişantaşı'nda muhabirlerin objektiflerine yansıdı. Ünlü modacı Ivana Sert'in evlilik sözleşmesiyle ilgili itirafı dikkat çekti.

Sevgilisi ile evlilik hazırlığı sürecinde olan modacı Ivana Sert'den çarpıcı itiraf geldi. Bir kuaför çıkışı muhabirlere poz veren ikiliden Sert, geçtiğimiz günlerde ünlü oyuncu Özcan Deniz'in 'Kadınlar erkeklerden para koparmak için boşanıyor' şeklindeki açıklamasına beklenmedik bir cevap verdi.

Evlilikte Maddi Çıkar Olmamalı

Ünlü modacı Özcan Deniz'in sözlerine karşılık Kimsenin boşanmak için evlenmediğini ifade eden Ivana Sert "Bu açıklama ve bakış açısı çok yanlış. Muhakkak sevgi olması gerekir. İnsanlar mutlu olmak için evleniyor, boşanmak için değil. Evlilikte, maddi bir çıkar olmaması gerekir" diyerek konuşmasına devam etti.

Bizde Herşey Açık

Ivana Sert ayrıca muhabirlerin "Siz evlendiğinizde evlilik sözleşmesi yapar mısınız?" sorusuna ise "Bizde her şey açık, önemli olan aşk" diye cevap verip "Yavrum sen ne diyorsun?" diyerek sözü sevgilisi Dermenci'ye bıraktı. Sezer Dermenci ise "Önemli olan aşk gerisi hikâye" ifadelerini kullanarak sevgilisi Ivana  Sert'e destek çıktı.

Ünlü modacı uzun süredir birlikte olduğu Sezer Dermenci ile evlilik yolunda ilerliyor. Ivana Sert daha önceki bir röportajında ise eski eşi Yurdal Sert’ten olan 15 yaşındaki oğlu Kayon Ateş’in, Sezer Dermenci ile çok iyi anlaştığını söylemişti. "Bu durum benim olmazsa olmazım" diyen ivana Sert, "Ateş evlenmemize onay verdi. Mutluluğum daha da arttı" açıklamasında bulunmuştu.

Ivana Sert Kimdir?

25 Ekim 1979 doğumlu olan Ivana Sert özellikle Türkiye’de tanınan Sırp-Türk televizyon kişiliği ve sunucu, stilist, moda tasarımcısı, Miss Belgrade tescilli manken, iş kadını, girişimci, nadiren oyuncu ve yazar olarak ekranlarda yerini almaya devam ediyor. Kendi adını taşıyan Ivana Sert markasının kurucusu ve tasarımcısı olan Sert, Show TV'nin Bugün Ne Giysem? adlı programında 2010 yılından beri jüri üyesi olarak yer alması ile belli bir kitle tarafından tanınmaktadır. 17 Eylül 2013 tarihinde eşi Yurdal Sert'ten karşılıklı açılan boşanma davasıyla yollarını ayıran ünlü stilist Ivana sert şimdi ise yeni bir evlilik hazırlığı sürecine adım atıyor.

 

 

 

08-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Dinç

Yasemin Dinç

Yasemin Dinç, 1994 'de İstanbul Kadıköy'de doğmuştur. Eğitimini tasarım üzerine tamamlayıp 2015 yılında mezun olarak iş hayatına atı .. devamı.. mail
Yorumlar