Metin Şentürk'ün Ardından Bu Seferde Fulya Kalkavan Mahkemeye Gitti

Metin Şentürk'Bu Seferde Fulya Kalkavan Mahkemeye Gitti
Boşandıktan sonra sık sık mahkemeye giden ve sık sık birbiri aleyhine suçlamalarda bulunan Metin Şentürk ile Fulya Kalkavan’dan yeni bir mahkeme başvurusu geldi.

Eskiden evli olan ve daha sonra boşanan ünlü isimler şarkıcı Metin Şentürk ile Fulya Kalkavan arasında sular durulmuyor ve eski çift mahkemelerden bir türlü kurtulamıyor. Boşandıktan sonra sık sık mahkemelerde haklarını arayan eski çift daha çok nafaka, tazminat ve mal paylaşımı konuları sebebiyle mahkemeye gitti. Son olarak şarkıcı Metin Şentürk mahkemenin verdiği karara itiraz ederek bir üst mahkemeye gitmişti. Metin Şentürk mahkemenin verdiği mal paylaşımı kakarında yer alan villa için itiraz etmiş ve bu evi evlenmeden önce aldığını belirterek bunun karar dışında tutulmasını talep etmişti. Geçtiğimiz hafta yaşanan bu gelişme henüz magazin basınının gündeminden düşmeden şimdide eski eş Fulya Kalkavan mahkemeye gitti ve eski eşi Metin Şentürk’ü mahkemeye verdi.

Engelliğini Kullanıyor

Metin Şentürk ile Fulya Kalkavan arasında sorunlar bir türlü sona ermiyor. Fulya Kalkavan geçtiğimiz hafta mahkemenin kararına itiraz eden eski eşi Metin Şentürk’ün engelliliğini kulanarak mahkemeyi etkilemeye çalıştığını iddia ederek mahkemeye başvurdu. Boşanma davasını kaybeden Metin Şentürk mahkemenin verdiği mal paylaşımı kararına itiraz ederek evlenmeden önce aldığını iddia ettiği villayı bu paylaşımın dışında tutmak istemişti. Bunun için bir üst mahkemeye başvuran Metin Şentürk aleyhine eski eşi Fulya Kalkavan mahkemeye başvurdu ve Metin Şentürk’ün engelliliğini kullanmak istediğini ve yargılamayı etkilemek istediğini belirtti. Fulya Kalkavan mahkemeye verdiği dilekçede Metin Şentürk hakkında suç duyurusunda bulunulmasını talep etti.

Adil Yargılamayı Etkiliyor

Fulya Kalkavan eski eşi Metin Şentürk aleyhine mahkemeye başvurarak adil yargılamayı etkilemeye çalışmaktan dolayı suç duyurusunda bulunulmasını talep etti. Fulya Kalkavan’ın avukatı tarafından mahkemeye verilen dilekçede “amaç gayrimeşru biçimde lehine sempati yaratmaktır” ifadeleri kullanıldı. Dilekçede ayrıca “evlenirken işini ifa ederek malvarlığını kazanırken görme engelli değilmiş de sanki sadece boşanmanın ve evliliğin yükümlülüklerine gelince görme engelli oluvermiş gibi tavır söz konusudur” ifadeleri kullanıldı. Fulya Kalkavan tarafından verilen dilekçede Metin Şentürk aleyhine mahkeme tarafından savcılığa suç duyurusunda bulunulması istendi. Eski çift hakkında mahkemenin ne yönde karar vereceği ve sürecin nasıl işleyeceğini sizler için takip etmeye devam edeceğiz.

08-12-2021
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar