Beyaz Bomba Bir Projeyle Dönüyor!

Beyaz Bomba Bir Projeyle Dönüyor!
Ekranların ünlü ismi Beyazıt Öztürk sevenlerine iki müjdeli haberi birden verdi. Öztürk seneye Beyaz Şov'la ekranlara döneceğini ve, yeni bir albümünde yolda olduğunu söyledi!

90’lara ve 2000’lere damga vuranlardan biri Beyazıt Öztürk. Yaptığı Beyaz Şov o kadar uzun süre ekranlarda kaldı ki bir nesil onunla büyüdü desek yeridir hani. 19 yıl Kanal D ve bir sene Star Tv’de olmak üzere toplam 20 yıl ekranlarda Beyaz Şov’la yer alan ünlü isim Beyaz Şov’un ekranlara veda etmesinin ardından kendine ait bir projeyle ekranlarda yer almadı. Ancak Yurtdışında Beyaz Şov’u yapmayı da sürdürdü. Özellikle Avrupa’da yaşayan Türkler için hazırlanan Beyaz Şov halen devam etse de Beyazıt Öztürk’ün televizyonlarda yayınlanan kendine ait bir programı yok. Halen Tv 8’de O Ses Türkiye adlı programda jüri üyeliği yapan Beyazıt Öztürk hayranlarını sevindirecek müjdeli bir haberle sosyal medyada yer aldı. İşte detaylar!

Beyazıt Öztürk Ekranlara mı Dönüyor?

Her ne kadar bu başlık yanlış gibi görülse de aslında değil. Ünlü sunucu, oyuncu şovmen Beyazıt Öztürk’ün televizyonlarda kendine ait bir programı yok. Öztürk Tv 8’de yayınlanan O Ses Türkiye adlı yarışmada Jüri üyeliği yapıyor. Uzun süre yaptığı Beyaz Şov’un etkisinde kalan hayranları ise ünlü isimden yeni projeler bekliyor. Öztürk geçtiğimiz günlerde bir market alışverişinden çıkarken gazetecilere açıklamalarda bulundu.

Öztürk önümüzdeki yıl yeniden ekrana döneceğini ve bomba bir projesi olduğunu söyledi. Sevenlerini bir anda heyecanlandıran bu haberin içeriği hakkında fazla detaya girmeyen Öztürk projesi hakkında “Seneye böyle bir durum var. Biraz dinlenelim ve “neler yapabiliriz” diye düşündüm. Büyük ihtimalle değişik bir kafayla program hazırlayacağız.” İfadelerini kullanırken yeni bir ablimle ilgili de müjde verdi.

Allah Dizi Yapanlara Sabır Versin!

Ünlü isim Beyazıt Öztürk geçtiğimiz günlerde bir market alışverişinden çıkarken gazetecilere açıklamalarda bulundu. Öztürk önümüzdeki yıl bomba bir projeyle ekranlara döneceğini açıklarken aynı zamanda halen jüri üyeliğini üstlendiği O Ses Türkiye ile ilgili de açıklamalarda bulundu. Jüri üyeliğinde bu sene ikinci senesi olan Öztürk yarışmacı adaylarından oluşan takımıyla bu sene şampiyon olmak istediğini söyledi.

Öztürk ayrıca dizi yapımcıları ve oyuncuları hakkında da konuştu. Öztürk “Allah dizi yapanlara sabır versin. O iş kadar, başka yorucu bir şey görmedim. Filmlerden teklif geliyor ama işim televizyon. Farklı proje yaparken, kıyasın içine gireceksin. Parçalanmamak gerekiyor” açıklamasında bulundu.

08-12-2019
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar