Beyaz TV’den Dizi Atağı! Baharı Beklerken Yakında Başlıyor!

Beyaz TV’den Dizi Atağı! Baharı Beklerken Yakında Başlıyor!
Beyaz Tv'den günlük dizi atağı... Baş rolünde Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Elif dizisinden tanıdığımız Isabella Damla Güvenir'in rol aldığı dizi yakında Beyaz Tv ekranlarında.

Yayınladığı kuşak programları, spor programları ve prime time kuşağındaki yabancı sinemalarla televizyon takipçilerinin yakından takip ettiği kanallardan biri olan Beyaz Tv’den yeni bir atak geldi. Daha önce başka kanallarda yayınlanmış dizilerin tekrarlarıyla seyirciyi kendi ekranına çekmeye çalışan ve bunda da başarılı olan kanal sonunda kendi orijinal dizisini yapma ve yayınlama kararı aldı. Beyaz Tv ekranlarında yakın bir zamanda Baharı Beklerken adıyla günlük olarak yayınlanacak dizinin hazırlıklarının bitmek üzere olduğu açıklanırken diziyle ilgili seyircilerde her yerde araştırmalar yapmaya başladı. Bizde canlıtv olarak baharı Beklerken adlı diziyle ilgili bilgileri sizler için derledik!

Beyaz Tv’den Günlük Dizi: Baharı Beklerken!

Çok yakında Beyaz Tv ekranlarında yep yeni bir günlük dizi seyircilerin beğenisine sunulacak. Beyaz Tv’de ekrana gelecek olan yeni günlük dizinin adı Baharı Beklerken olarak açıklanırken yapım şirketinin daha önce Kanal 7 ekranlarında reyting rekorları kıran Elif Dizisi’nin yapımcı şirketi de olan Green Yapım olduğu belirtildi. Bilindiği gibi Kanal 7 ekranlarında uzun bir süre günlük olarak yayınlanan Elif Dizisi geçtiğimiz sezon final yapmıştı. Beyaz Tv ekranlarında ekrana gelecek olan Baharı Beklerken’in de aynı yapım şirketi tarafından yapılacak olması ve hatta Elif kadrosundan pek çok oyuncuyla yeni dizide anlaşmış olması Baharı Beklerken’in de başarılı olacağının belirtisi olarak gösteriliyor. Baharı Beklerken adlı dizinin başrol oyuncusunun Elif Dizisi’nde de başrol oynayan Isabella damla Güvenilir olduğu açıklandı. Dizinin yönetmen koltuğunda Ayhan Özdemir ve Koralp Gümüş’ün otururken dizinin senaryosunun ise Düşbaz tarafından kaleme alındığı açıklandı. Çekimleri devam eden ve başlaması için artık gün sayan Baharı Beklerken Beyaz Tv’nin ilk günlük dizisi olma özelliğini de taşıyor.

Baharı Beklerken Ne Zaman Başlıyor?

Beyaz Tv’de ekrana gelecek olan yeni günlük dizi Baharı Beklerken’in çekimlerinde sona gelindiği belirtilirken dizinin oyuncu kadrosunun ağırlıklı olarak Kanal 7’de beş sezon devam eden Elif Dizisi oyuncularından oluştuğu görülüyor. Dizinin oyuncu kadrosunda Isabella Damla Güvenilir, Fatih Ayhan, Esin Civangil, Alev Oraloğlu, Halil Kumova, Elif Tığlı, Ayhan Kızılsu, Hande Arısoy, Polen Ocakoğlu, Can Karakoç, Ali Yağız Durmuş, İlayda Şahin, Furkan karaca, Şerif Bozkurt, Merve Yıldız ve Hüseyin Taş yer almaktadır. Bahar’ı Beklerken’in ilk bölümünün 18 Kasım Pazartesi günü saat 19.15’te Beyaz Tv’de ekrana geleceği açıklandı.

Isabella Damla Güvenir Kimdir?

İsabella damla Güvenir 18 Ocak 2009 yılında Amerika’da dünyaya gelmiştir. Ailesinin Türkiye ziyareti sırasında keşfedilen oyuncu henüz 4 yaşındayken Kanal 7 Ekranlarında yayınlanan Elif adlı dizinde başrol oynamıştır. Ailesi ile birlikte İstanbul’da yaşamakta olan Damla Güvenir oyunculuğun yanında okul hayatına da devam etmektedir.

07-11-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar