Beyaz TV’den yen bir günlük dizi! İz Bırakanlar ne zaman başlıyor?

Beyaz TV’den yen bir günlük dizi! İz Bırakanlar ne zaman başlıyor?
Beyaz TV’den yeni bir günlük dizinin başlayacağı haberi geldi. Diziseverleri meraklandıran günlük dizi “İz Bırakanlar” ne zaman başlıyor?

Tartışma programlarıyla gündeme gelen Beyaz TV’den yeni bir günlük dizinin başlayacağı haberi geldi. Diziseverleri meraklandıran günlük dizi “İz Bırakanlar” ne zaman başlıyor? Yapımcılığını Barış Adem Arslan'ın ve Loft yapımın üstlendiği, Tolga Savu ve Burçin Aydın'ın yönettiği dizinin oyuncuları kimler? Hafta içi her gün yayınlanacak dizi ile ilgili detaylar haberimizde…

Beyaz TV’den yen bir günlük dizi! İz Bırakanlar ne zaman başlıyor?

Bu sezon moda olan günlük dizi furyasına Beyaz TV de dahil oldu. Hafta içi her gün Ana haber bülteni öncesi yayına girecek olan İz Bırakanlar dizisi 2020’nin ilk haftalarında başlayacak. Usta oyunculardan oluşan kadrosu geçtiğimiz akşam tanışma yemeğinde bir araya geldiler. Levent Sülün, Buket Derelioğlu, Aylin Kabasakal, Yıldız Asyalı, Meral Kaplan ve Kahraman Sivri ve daha birçok oyuncunun yer aldığı günlük dizi adı gibi “İz Bırakacak”

Yapımcılığını Barış Adem Arslan ve Loft yapımın üstlendiği İz Bırakanlar’ı Tolga Savu ve Burçin Aydın yönetecek. Tanışma yemeğinde bir araya gelen Levent Sülün, Buket Derelioğlu ,Aylin Kabasakal ,Yıldız Asyalı Meral Kaplan ve Kahraman Sivri canlitv objektiflerimize gülerek " İz bırakmaya geliyoruz" dediler.

Buket Derelioğlu kimdir?

1970 İstanbul doğumlu oyuncu Mimar Sinan Üniversitesi Konservatuar Tiyatro oyunculuk Bölümü mezunudur. Oyunculuğa annesinin tiyatrosu olan "İdil Abla Çocuk Tiyatrosu"nda başlayan oyuncu, Bizimkiler, Cümbüş Sokak, Sarı Gacı, ve Tatlı Kaçıklar, Eve Düşen Yıldırım  dizilerinde adından söz ettirdi. Son olarak "Sen Benimsin" dizisinde rol alan Buket Derelioğlu ünlü sanatçı Ercan Yazgan'ın üvey kızıdır.

Levent Sülün kimdir?

1975 İstanbul doğumlu Levent Sülün, oyuncu ve seslendirme sanatçısıdır. Kariyerine Çiçek Taksi dizisi ile başlayan tecrübeli oyuncu sırasıyla Arka Sokaklar, Gölgedekiler, Kurtlar Vadisi Pusu, Yamak Ahmet, Kızım Nerede, Kanıt, Geniş Aile, Dudaktan Kalbe, Doktorlar, İki Aile, Acemi Cadı, Belalı Baldız, Omuz Omuza, Kampüsistan dizilerinde rol aldı. TRT1’in fenomen dizisi Ertuğrul’da Simko karakteriyle geniş bir hayran kitlesi oluşturmuştur.

Yıldız Asyalı kimdir?

1980 İstanbul doğumlu oyuncu İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı Tiyatro bölümü mezunudur. Akasya Durağı dizisi ile tanınan Yıldız Asyalı, Eyvah Babam dizisiyle parladı.

Aylin Kabasakal kimdir?

1974 Almanya doğumlu Aylin Kabasakal, Dokuz Eylül Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Tiyatro Oyunculuk Bölümü mezunudur. Müzik kanallarında ve programlarda sunuculuk yapan Aylin Kabasakal, oyunluk kariyerine Tatlı Kaçıklar dizisiyle adım attı. Ruhsar, Dikkat Bebek var dizileriyle dikkat çeken oyuncu, Atv ekranlarında yayınlanmakta olan Gözüm Sende programının sunuculuğunu yapmaktadır. Oyunculara canlitv platformu olarak İz Bırakanlar dizisinde başarılar diliyoruz.

23-12-2019
Yazar Hakkında
Osman Nuri Bahadır

Osman Nuri Bahadır

Tokat- Zile’de doğdu. 1994 yılında Atatürk Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyat Öğretmenliğinden mezun oldu. Türkiye'nin her bölgesinde 25 .. devamı.. mail
Yorumlar