Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show başlayacak mı' sorusuna cevap geldi!

Beyazıt Öztürk'ten 'Beyaz Show başlayacak mı' sorusuna cevap geldi!
Ekranların en uzun soluklu eğlence programlarından biri olan 'Beyaz Show'un yeniden başlayacağı haberi heyecan oluşturmuştu. Beyazıt Öztürk'ten konuyla ilgili açıklama geldi.

Ünlü showmen Beyazıt Öztürk'ün hazırlayıp sunduğu ve cuma akşamlarının vazgeçilmez programı olan Beyaz Show, aynı zamanda ekranların en uzun soluklu eğlence programıydı. Kanal D'de yayınlayan ve başta gençler olmak üzere milyonlarca kişiyi ekrana bağlayan programın yeniden başlayacağı söylentisi bile heyecan oluşturmuştu. Programın sunucusu Beyazıt Öztürk merak edilen soruyu cevapladı. Beyaz Show için çok teklif aldığını belirten Öztürk, programa başlamaya karar vermek için pandeminin bitmesini bekliyor.

Beyazıt Öztürk açıklama yaptı

Ünlü sanatçı Beyazıt Öztürk Tv 8'in fenomen yarışma programlarından biri olan O Ses Türkiye'de jüri üyesi olarak yer alıyor. Son günlerde Acun Ilıcalı'nın da teşfikiyle Beyaz Show'un Tv 8'de yeniden yapılmaya başlayacağı iddiası gündeme getirilmişti. Beyaz Show'u bilen ve herkesin gençliğinde bir anısı olan programın yeniden başlayacağı haberi kısa sürede yayılmış ve toplumsal bir beklentiye dönüşmüştü. Sosyal medyadan bir radyo programının canlı yayınına katılan Beyazıt Öztürk Beyaz Show'la ilgili iddialara cevap verdi.

Beyaz Show başlayacak mı?

Katıldığı canlı yayında Beyaz Show'la ilgili soruyu cevaplayan Beyazıt Öztürk, "Teklifler var. İki sene oldu, ben de çok özledim ve yeniden başlamak istiyorum. Henüz net bir durum yok. 'Beyaz Show' seyircisiz olmaz. Program enerjisini seyirciden alıyor. Koronavirüs döneminde de o kadar kalabalığı bir araya toplamak mümkün değil. O yüzden ileride duruma göre hareket edeceğim" şeklinde konuştu. Öztürk'ün açıklamalarından da anlaşılacağı üzere Beyaz Show'un yeniden başlanması niyeti olsa da henüz konu hakkında alınmış net bir karar yok.

Beyazıt Öztürk en çok neyi özledi?

Tüm dünyayı ve Türkiye'yi etkileyen koronavirüs (Covid-19) salgını sebebiyle birçok set durmuş ve televizyon programlarına ara verilmişti. Salgının etkisini biraz da olsa yitirmesiyle beraber birçok dizi ve program çekimlerine yeniden başladı. Beyazıt Öztürk de bu süreci evinde karantinada geçiren ünlüler arasında. Öztürk, katıldığı canlı yayında bu süreçte en çok annesini özlediğini söyledi. 16 Mart'tan beri evden çıkmadığını belirten Öztürk, "Arkadaşlarımla görüşmeyi, sohbet etmeyi de çok özledim" dedi.

03-06-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar