Turgay Tanülkü'nün Yeni Projesi Belli Oldu

Turgay Tanülkü'nün Yeni Projesi Belli Oldu
Son olarak Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisinde yer alan usta oyuncu Turgay Tanülkü Tv 8 ekranlarında yayınlanacak Sıfırıncı Gün dizisinin kadrosuna katıldı.

Televizyon ekranlarında yeni dizilerin hazırlık ve çekimleri devam ediyor. Kanalardan bazıları yeni yapımları için hazırlıklara yeni yeni başlarken Tv 8 ekranlarında yayınlanacak yeni bir dizinin de hazırlıkları başladı. Kanal Tuzak adlı yeni dizisinin ardından yine bir iddialı proje için çalışmalara başladı. Acun Medya tarafından hazırlıkları süren Sıfırıncı Gün adlı dram dizisi için cast çalışmalarına başlayan ve birbirinden ünlü isimlerle anlaşma sağlayan yapım şirketi son olarak dizide rol alması için usta oyuncu Turgay Tanülkü ile el sıkıştı. Son olarak Eşkıya dünyaya Hükümdar olmaz adlı yapımda yer alan Tanülkü sinema ve dizi dünyasının önde gelen karakter oyuncuları arasında yer alıyor. Çekimlerine yakında başlanacak olan Sıfırıncı Gün adlı proje ile el sıkışan oyuncu son projesi olan Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz’da birlikte rol aldığı savaş Özdemir ile aynı dizide rol alacak.

Sıfırıncı Gün Kadrosu Bomba Gibi

Acun Medya tarafından Tv 8 için hazırlıkları ve cast çalışması devam eden Sıfırıncı Gün adlı dizi için çalışmalar hızlandı. Yakında sete çıkması beklenen aksiyon ve dram türündeki dizinin çekimlerinin bir bölümünün yurt dışında gerçekleştirileceği öğrenildi. Merak edilen projede yer alacak birbirinden ünlü isimler arasında ise Engin Öztürk, Damla Colbay, Berk Cankat, Yiğit Özşener, Naz Çağla ırmak, Sarp Akkaya, Uğur Uzunel, Savaş Özdemir ve Turgay Tanülkü gibi isimler yer alıyor. Yönetmen koltuğunda Mert Özdemir’in oturduğu ve senaryosunu Atasoy Koç’un kaleme aldığı Sıfırıncı Gün dizisinin çekimlerinin çok kısa bir zamanda başlaması bekleniyor.

Turgay Tanülkü Kimdir?

Türk dizi ve sinema filmlerinin aranılan oyuncularından olan ve tiyatroda da adı saygıyla anılan usta oyuncu Turgay Tanülkü 18 Temmuz 1953 yılında Uşak’ta dünyaya gelmiştir. Ankara devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olan oyuncu bugüne kadar birbirinden üst düzey pek çok dizi ve filmde yer almıştır. Tiyatronun da aranılan isimlerinden olan usta oyuncu bugüne kadar, Ferhunde hanımlar, Kurtuluş, Küçük Besleme, Aşk Hırsızı, Dar Alanda Kısa paslaşmalar, İkinci Bahar, Aşkına eşkıya, Beşik Kertmesi, Hayat Bilgisi, Kırık Ayna, Kurtlar vadisi, Ayın Karanlık Yüzü, Cennet mahallesi, Şubat Soğuğu, Acı hayat, O Şimdi Mahkum, Savcının Karısı, Arka Sokaklar, Büyük Buluşma ve Eşkıya dünyaya Hükümdar Olmaz yer almaktadır.

19-10-2022
Yazar Hakkında
Yasemin Nisa

Yasemin Nisa

1983 yılında İstanbul'da doğdu. İlkokul, ortaokul ve lise eğitimini İstanbul'da tamamladı. 2010 yılında Anadolu universitesi iktisadi ve ida .. devamı.. mail
Yorumlar