Binnur Kaya yeniden ekranlara dönüyor

Binnur Kaya yeniden ekranlara dönüyor
Usta oyunculuğu ile ekranların sevilen yüzü Binnur Kaya, yeni projesiyle ekranlara geri dönüyor. Binnur Kaya hangi dizide rol alacak? Binnur Kaya'nın yeni dizisi ne zaman başlayacak? İşte tüm detaylar...

Son dönemde başlayan yeni dizilerde rol almayan Binnur Kaya kendini özletti. Türk Malı'nın yeniden düzenlenip yayınlanması ile ekranlara geri döneceği düşünülen Binnur Kaya, hayranlarını üzdü. Türk Malı dizisinde rol almayan Binnur Kaya uzun bir süredir ekranlardan uzaktı. Onu özleyen hayranlarına güzel bir haberimiz var. Hatta Gürsel Birsel'in yeni dizisinde Binnur Kaya'nın rol almasını özellikle isteyen hayranlar bile var. Fakat başarılı oyuncunun Gürse Birsel'in dizisinde rol almayacağı açıklandı. 

BİNNUR KAYA GERİ DÖNÜYOR

Gürse Birsel'in dizisinde rol almayan Binnur Kaya'nın yeni bir proje için kollarını sıvadığı ortaya çıktı. Konu ile ilgili olarak Medyatava'da yer alan haberde BKM Film'in yapımcılığını üstlendiği 'Aşkın Dansı' adlı dizide Binnur Kaya'nın rol alacağı ifade edildi. Merakla beklenen bu filmin diğer başrol oyuncuları ise Fox TV ekranlarındaki No:309 dizisinin en önemli oyuncularından olan Demet Özdemir, Uraz Kaygılaroğlu ve Okan Çabalar gibi isimlerin olacağı açıklandı. Başlayacak olan Aşkın Dansı dizisini canlı izlemek için canlitv.com adresini tıklayabilirsiniz..

 Şuanda No:309 dizisine devam eden Demet Özdemir, Ağustos ayında verilecek olan sezon finalinde Aşkın Dansı için çekimlere katılacak ve daha sonra yine No:309'a devam edecek. 

08-07-2017
Yazar Hakkında
Yorumlar
Etiketler