Bir Aile Hikayesi Ceylan (Ayşe Akın) kimdir?

Bir Aile Hikayesi Ceylan (Ayşe Akın) kimdir?
Bir Aile Hikayesi Ceylan (Ayşe Akın) kimdir? Fox Tv ekranlarının sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi karakterleri arasında yer alan Ceylan kimdir?

Fox Tv ekranalarının en sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi, yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. İlk bölümü ile izleyenlerin gönlünde taht kuran Bir Aile Hikayesi dizisi senaryosu ve geniş kadrosu ile de oldukça dikkat çekti. 2019 yılının iddialı projeleri arasında yer alan Bir Aile Hikayesi herkes tarafından merak edilen diziler arasında yer alıyor. Dizinin oyuncu kadrosunda yer alan Ayşe Akın ise en çok aranan bilgiler arasında. Bir Aile Hikayesi dizisinde yer alan Ceylan karakterini canlandıran ünlü oyuncu Ayşe Akın kimdir? sorusunun cevabını sizler için derledik. İşte Bir Aile Hikayesi dizisi oyuncusu Ayşe Akın ile ilgili tüm merak ettikleriniz...

Medyapım'ın üstlendiği 2019 yılının başarılı projeleri arasında yer alan Bir Aile Hikayesi dizisnin yönetmen koltuğunda Merve Girgin yer almakta. Geçtiğimiz haftalarda ekranlara merhaba diyen dizi Amerikan dizisi 'This Is Us' dan uyarlanarak çekimleri yapılmıştır.

Çekimlerinin İstanbul'da gerçekleştirildiği Bir Aile Hikayesi dizisinin başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker ve Elçin Afacan gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır. Senaryosunda ise Deniz Madanoğlu'nun yer aldığı dizinin kadrosunda İrem Sak, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı ve Serkan Ercan bulunmaktadır.

Bir Aile Hikayesi Ceylan (Ayşe Akın) kimdir?

 

2019 yılının en başarılı dizileri arasında yer alan Bir Aile Hikayesi oyuncusu Ayşe Akın, 1992 yılında dünyaya gelmiştir. Belçika'da dünyaya gelen Ayşe Akın, aslen Afyonludur. 2010 yılında katıldığı güzellik yarışmasında Brüksel Güzeli seçilen ünlü oyuncu Ayşe Akın, televizyon dünyasının yanı sıra şarkıcılıkta yapmıştır. Bir çok başarılı yapımlarda rol alan Ayşe Akın, bir çok isimle de düet yapmıştır. 2011 yılında Belçikalı Türk Futbolcu Önder Turacı ile yıldırım nikahı yapan Ayşe Akın, bir sene sonra ayrılma kararı alarak boşandılar. Ayşe Akın 2017 yılında Anoreksiya hastalığı ile tüm sevenlerini üzmüştü. 

Ayşe Akın dizileri

İnsanlık Suçu

Erkenci Kuş

Hayat Mucizelere Gebe

Bir Aile Hikayesi

Kervan 1915

Güllerin Savaşı

Muhteşem Yüzyıl

Ayşe Akın albümleri

Ben Bile Şok

Kim Ne Derse Desin

 

21-04-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar