Bir Aile Hikayesi Final Yaptı! Sosyal Medyada Tepki Yağdı!

Bir Aile Hikayesi Final Yaptı! Sosyal Medyada Tepki Yağdı!
Fox Tv'nin sevilen dizisi Bir Aile Hikayesi final yaptı, sosyal medyada fırtınalar koptu! Dizinin finalinin ardından seyirci tepkisi çığ gibi büyüdü! İşte detaylar!

Fox Tv’nin sevilen dizisi Med Yapım imzalı Bir aile Hikayesi dün yayınlanan bölümüyle ekranlara veda ettive final yaptı. Başrollerinde Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem sak, Alper saldıran ve Ali Seçkiner alıcı gibi oyuncuların yer aldığı dizi bu sezon 6 bölüm yayınlandı. İstenilen reytingi bir türlü elde edemeyen Bir aile Hikayesi Fox Tv tarafından daha fazla zarar etmemek için alınan bir kararla final yaptı. Seyircinin severek takip ettiği ve kavga ve gürültüden uzak dizi ne yazık ki kurtlar sofrasında daha fazla dayanamadı. Medyapım tarafından hazırlanan dizinin erken final yapması ise dizinin sevenlerini büyük bir infiale sevk etti. Dün akşam yayınlanan son bölümle dizinin final yapması sosyal medyada büyük yankı uyandırdı. İşte ayrıntılar.

Bir Aile Hikayesi Sevenlerini Üzdü!

Medyapım imzalı Bir aile hikayesi ne yazık ki bu sezona erken veda eden diziler kervanına katıldı. Dizinin dün akşam yayınlanan bölümüyle ekranlara veda etmesi ise seyirciden büyük tepki aldı. Fox Tv’nin reytingi düşük bahanesiyle diziyi yayından kaldırması sonrası dizinin sevenleri Twiter’da dizinin final yapmasını yoğun bir şekilde eleştirdi.

Sosyal Medyada Büyük Tepki!

Bir Aile Hikayesinin erken final yapması seyirci tarafından büyük şaşkınlık ve tepkiyle karşılandı. Sosyal medyadan tepkilerini dile getirenler dizinin bitirilmesini eleştirdi. İşte o mesajlardan bazıları.

“Orjinali 4. Sezonunu çekerken bizdekinin 18. Bölümde bitmesi bize toplumumuzun güzel diziden anlamadığını gösteriyor. Tabi dizide karışık ilişkiler, silahlar, töreler, sözde namus meseleleri, seviyesiz ve bağırarak konuşmalı komedi vb. şeyler yoktu. Niye izlensin ki?”

“Silahın, şiddetin, ihanetin, saygısızlığın ve sevgisizliğin olduğu diziler reyting rekorları kırarken bu naif dizinin bitmesi zoruma gidiyor. İçinde sevgi olan dizileri meşrulaştırın, şiddeti ve ihaneti değil.” “Berk eski karısını dövseydi, mahur şirketten zimmetine para geçirseydi, Mahur’un karısı Mahur’un ortağı ile yatsaydı, Cem işyerindeki sekreterle işi pişirseydi bu dizi bitmezdi. Sorun sende değil sorun bizde.” “Aile kavramı nedir bilmeyen, bildiğini sanan bir topluma zaten 3 beden büyüktü bu dizi. Kendi adıma çok güzel çıkarımlar yaptım, umarım kıyısından köşesinden birilerinin de kalbine dokunmuştur. Çok güzeldiniz.

21-10-2019
Yazar Hakkında
Emir Mete

Emir Mete

1984 yılında Sivas’ın uzak bir köyünde her türlü moderniteden ve karmaşadan uzak bir şekilde dünyaya geldi. Çocukluğunu doya doya olmasa .. devamı.. mail
Yorumlar