Bir Aile Hikayesi konusu ve oyuncu kadrosu

Bir Aile Hikayesi konusu ve oyuncu kadrosu
Bir Aile Hikayesi konusu ve oyuncu kadrosu. Bir Aile Hikayesi ne zaman başlayacak? Bir Aile Hikayesi, tanıtım fragmanı izle.

Bir Aile Hikayesi konusu ve oyuncu kadrosu. Bir Aile Hikayesi ilk bölüm ne zaman? Bir Aile Hikayesi konusu nedir? Bir Aile Hikayesi dizisi kadrosunda kimler var? Bir Aile Hikayesi hangi kanalda? İşte Bir Aile Hikayesi ile ilgili tüm merak ettikleriniz...

Ekranların yepyeni dizisi Bir Aile Hikayesi ilk tanıtım fragmanı yayınlandı. Medyapım'ın öncülüğünde seyircisi ile buluşmaya hazırlanan Bir Aile Hikayesi, çok yakında ekranlarda olmayı planlıyor. Birbirinden başarılı isimlerin kadroda yer aldığı dizinin konusu oldukça merak edilen konular arasında yer alıyor. Peki Bir Aile Hikayesi dizisinin konusu nedir?

Medyapım projesi olan, yönetmen koltuğunda ise Merve Girgin'in yer aldığı Bir Aile Hikayesi dizisi, geçmişin en güzel zamanlarını özlemle anan herkese hitap ediyor. Dizide daha çok aile konusu ön plandayken, aşk, sadakat ve daha bir çok önemli değerler yer almakta. İçinizdeki çocuğa bir hediye gibi geleceğini düşündüğümüz Bir Aile Hikayesi dizisi bomba gibi geliyor. Bir Aile Hikayesi dizisi ilk tanıtım fragmanı izle.

Bir Aile Hikayesi ilk bölüm ne zaman?

Medyapım'ın yepyeni bir projesi olan Bir Aile Hikayesi, ilk tanıtım fragmanını yayınlarken ekranlara ne zaman geleceğinin müjdesini de verdi. Bir Aile Hikayesi dizisi 2019 yılının Mart ayında ilk bölümü ile ekranlarda olacak.Ancak hangi gün yayınlanacağı henüz kesin olmayan dizi hangi kanalda yayınlanacağını da açıkladı. Peki Bir Aile Hikayesi hangi kanalda?

Bir Aile Hikayesi hangi kanalda?

Bir Aile Hikayesi, daha tanıtım fragmanı yayınlanmadan önce hangi kanalda yayınlanacağı konusu merak edilmişti. Fox tv ile anlaşan Bir Aile Hikayesi yapımcısı müjdeyi verdi. Bir Aile Hikayesi, Mart ayının ilk haftası Fox tv ekranlarında seyircisi ile buluşmayı planlıyor. Peki Bir Aile Hikayesi oyuncuları kimler?

Bir Aile Hikayesi oyuncuları kimler?

Başrollerinde Songül Öden ve Birkan Sokullu'nun yer aldığı Fox tv ekranlarının yeni dizisi Bir Aile Hikayesi dizisi kadrosunda, Celil Nalçakan, Duygu Yetiş, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak, Serkan Ercan, Alper Saldıran, Ali Seçkiner Alıcı gibi oldukça başarılı isimler yer almaktadır.

20-02-2019
Yazar Hakkında
Özlem Olgunsoy

Özlem Olgunsoy

Özlem 1995 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Eğitimini tamamladıktan sonra iş hayatına atıldı. Çocuk gelişimi, sağlık, medya konuları .. devamı.. mail
Yorumlar