Bir Aile Hikayesi sezon finali tarihi belli oldu!

Bir Aile Hikayesi sezon finali tarihi belli oldu!
Fox Tv ekranlarının yaz sezonuna hazırladığı dizi Bir Aile Hikayesi'nin sezon finali tarihi belli oldu? Peki Bir Aile Hikayesi ne zaman sezon finali yapacak?

Anne - babasına ve çocuklarına olan duygularını en üst seviyede yaşayanların tutkunu olduğu dizi Bir Aile Hikayesi, her hafta izlenme rekorları kırıyor. Dizi severlerin büyük bir ilgi ile takip ettiği dizi Bir Aile Hikayesi'nin sezon finalini yapacağı tarih oldu. Peki Bir Aile Hikayesi ne zaman sezon finali yapacak? Dizinin yapımcılarından sezon finali ile ilgili bir açıklama geldi. Bir Aile Hikayesi her Cumartesi akşamı Fox Tv ekranlarında sevenleri ile buluşuyor. Sevilen dizi Bir Aile Hikayesi'nin sezon finali yapacağı, dizi severleri çok üzdü.

BİR AİLE HİKAYESİ SEZON FİNALİ YAPIYOR!

Başrollerini  Songül Öden, Celil Nalçakan, Birkan Sokullu, Olgun Toker, Elçin Afacan, İrem Sak, Alper Saldıran, Seren Şirince, Serkan Ercan ve Ali Seçkiner Alıcı'nın birlikte paylaştığı Bir Aile Hikayesi'nin sezon finali tarihi netleşti. Yapımcılığını Medyapım'ın üstlendiği Bir Aile Hikayesi, 1 Haziran 2019 Cumartesi akşamı Fox TV ekranlarında yayınlanacak olan 13. bölümü ile ekranlara sezon arası verecek. İlk sezon finalini nasıl yapacağı ise büyük bir merak konusu. 

Bir Aile Hikayesi'nde kim kimdir?

Celil Nalçakan

Poyraz Karayel dizisinde hayat verdiği Zülfikar karakteriyle seyircinin gönlünde taht kuran Celil Karayel Bir Aile Hikayesi Dizisi’nde Cem karakterini canlandıracak. 

Songül Öden

1979 Diyarbakır doğumlu olan güzel oyuncu Songül Öden dizide Reyhan karakteriyle seyirci karşısına çıkacak.

Birkan Sokullu

Kurt Seyit ve Şura dizisinde hayat verdiği Petro karakteri ile tanınan Birkan Sokullu Hayat Şarkısı dizisinde hayat verdiği Kerem karakteri ile ünü ülke sınırlarını aşmıştır. Son dönemde Yüz Yüze ve Yaşamayanlar isimli internet dizilerinde başrol de yer almıştır. Başarılı oyuncu Bir Aile Hikayesinde Berk karakterini canlandıracaktır. 

Seren Şirince 

Seren Şirince 15 Mart 1991’de İzmir’de dünyaya gelmiştir. İlk olarak Aşk Emek İster dizisinde Nazlı karakterine hayat veren oyuncu İlişki Durumu: Karışık dizisinde hayat verdiği Ayşegül karakteri ile çok sevilmiştir. Son olarak 2017 de Seven Ne Yapmaz dizisiyle seyirci karşısına çıkan oyuncu Bir aile hikayesinde Derya karakterini oynayacaktır. 

Elçin Efeca

Dizide Beste karakterini canlandıracak olan Elçin Efecan İçerde dizisinde oynadığı Gülçin karakteriyle başarıyı yakalamıştır. 

İrem Sak

Türkiye’nin en iyi komedi oyuncuları arasında yer alan oyuncu Bir aile Hikayesinde Müjde karakterini canlandıracaktır. 

24-04-2019
Yazar Hakkında
Yorumlar