Bir Annenin Günahı dizisi 5. bölümde final yaptı

Bir Annenin Günahı dizisi 5. bölümde final yaptı
Ekran macerası kısa süren diziler arasına Bir Annenin Günahı da eklendi. Kanal D'nin yeni yapımı Bir Annenin Günahı dizisi 5. Bölümde final yaptı. İşte dizinin final yapma nedeni!

Televizyon dizileri arasında hareketli bir dönem yaşanıyor. Hazırlık döneminde olan bir çok dizinin yanı sıra çok sayıda dizi yayına başlarken bir taraftan da dizilerden final haberleri geliyor. Bir Annenin Günahı dizisinin ise ekran macerası oldukça kısa sürdü. Kanal D'de Cumartesi akşamları yayınlanan dizi final kararı aldı. Limon Yapım imzalı dizi Bir Annenin Günahı oyuncu kadrosu ve oyuncularıyla dikkat çeken diziler arasındaydı. Fakat büyük bir yarışın olduğu dizi dünyasında Bir Annenin Günahı dizisi daha fazla yoluna devam edemedi.

Bir Annenin Günahı neden final yaptı?

Son bölümü 19 Aralık Cumartesi günü yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisinde Özge Özberk, Musa Uzunlar ve Emre Kınay başrolde yer alıyordu. Limon Film'in iddialı dizisi olarak yayına başlayan dizide yer alan diğer oyuncular arasında, Simay Barlas, Mert Yazıcıoğlu, Pamir Pekin, Mina Derman, Alihan Türkdemir, İsmail Düvenci, Onuryay Evrentan, Emir Çiçek,  yer alıyordu. Özlem Atasoy ve Yeşim Aslan'ın senaryosunu yazdığı Bir Annenin Günahı dizisinde hayatını çocuklarına adayan bir annenin hikayesi anlatılıyordu. 5 bölüm yayınlanan Bir Annenin Günahı dizisi son bölümüyle de reytin sıralamasında ilk 10'a girememişti.

Bir Annenin Günahı 5. Bölümde neler oldu?

Kanal D'nın final yapma kararı alan Bir Annenin Günahı dizisinin son bölümünde Yağmur yaşanan bir olay neticesinde tutuklanmştı. Yağmur bu dönemde Handan'ın babasının ilk eşi olduğunu öğreniyor. Sadri Handan'ın psikolojik sorunları sebebiyle ayrılmıştır. Yağmur babasının kendisini öldürmek istediğini ise Yusuf'tan öğrenir. Yağmur Yusuf'a güvenir ve onunla yola devam etmek ister. Yağmur diğer yandan evine gittiği Handan'la büyük bir tartışma yaşar. Karşılıklı itiş kakış yaşanırken Handan düşer ve kafasını sehpaya çarpar. Kanlar içerisinde yatan Handan'ın başında kalakalan Yağmur Yusuf'tan yardım ister. Polislerin gelmesiyle Yağmur göz altına alınır ve sorguya çekilir.

20-12-2020
Yazar Hakkında
Metin Caba

Metin Caba

Belgesel, dizi, sinema, televizyon programlarında çeşitli görevler alan Metin Caba, uzun süredir medya sektöründe yer çalışmalar yapıyor. C .. devamı.. mail
Yorumlar